1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Ramazan'a Meydan Parkı'ndan karşılama
Pazar'da Ramazan'a Meydan Parkı'ndan karşılama

Pazar'da Ramazan'a Meydan Parkı'ndan karşılama

Pazar İlçe Müftülüğü ilahi korosu “Ramazan’a Merhaba” programını yağmura rağmen Belediye Meydan parkından gerçekleştirdi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Ramazan ayına girilirken Pazar Müftülüğü İlahi Korosu tarafından, Pazar Meydan Parkında program düzenlendi.

ramazan3-002.jpg

Yağışlı havaya rağmen programı ertelemeyen ve kurulan platformdan açık alandaki az sayıdaki izleyiciye programın sunumunu gerçekleştiren Pazar Müftülüğü İlahi grubu, birbirinden güzel ilahi ve şiirlerle Ramazan’a merhaba dediler.

ramazan2-003.jpg

Selamlama konuşmasını yapan Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney, yağmura rağmen ilahi grubunun medeni cesaret gösterip programı ertelemediğini ve bu anlamda takdiri hak ettiklerini ifade ederek, “Benim görevim gereği Pazar'daki ilk Ramazan ayım olacak. Yeter ki bu aşk ve şevk ile çalışalım, Pazar halkı istesin, bizler daha özel, güzel programlarla Ramazan ayına renk katmaya çalışırız” dedi.

ramazan1-003.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da izleyici olarak katıldığı programda ilahi grubu ekibi programını ilahi, kaside ve şiir dinletileri ile yatsı namazı ezanına kadar devam etti.

Program yatsı ezanının okunmasının ardından, Ramazan duasıyla sona erdi.

galeri.gif

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum