1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Sanayi Sitesi Esnafı Kongreye gitti
Pazar'da Sanayi Sitesi Esnafı Kongreye gitti

Pazar'da Sanayi Sitesi Esnafı Kongreye gitti

Pazar İlçesinde kurulan Modern Küçük Sanayi Sitesinde kura çekiminin ardından gerçekleşen ilk olağan kongrede, yapılan çalışmalar ele alındı. Sanayi esnafı kongre sonrası iftar programında kaynaştı.

A+A-

Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi Olağan mali Genel Kurulu Pazar Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Üyelerden Orhan Saymaz’ın divan başkanı, Murat Karahan’ın da katip üye seçilmesiyle başlayan kongrede gelir gider tabloları okunarak ibra edildi.

sanay8.jpg

Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Rasim Çorbacı gündeme dair yaptığı konuşmada, kişi başına yaklaşık 98 bin TL gibi bir ödeme yapılarak bugün değeri 400 bin TL olan dükkânların kurasını çektiklerini söyledi.

sanay7.jpg

Yıllar önce Pazar’a bir sanayi sitesi kazandırmak için dönemin ileri gelenleri tarafından başlatılan çalışmalarda mesafe alınamadığını söyleyen Çorbacı, “Biz bu yola çıkarken çekeceğimiz sıkıntıların farkındaydık. Burada ifade edemediğim birçok farklı ve garip engellemelerle karşılaştık. Tüm bu sıkıntılara rağmen kura çekip sanayi sitemizi bugünkü duruma getirdik. Ufak tefek eksikler olabilir. Sabırla bakanlıktan teslimi alıp işimizi başlatacağız. Zorlukların büyük bölümünü bitirdik şimdi ilçemize kazandırdığımız bu önemli yatırımın faydasını konuşacağız” dedi.

sanay4-001.jpg

Kongrenin ardından üyelerin katılımıyla iftar programı gerçekleştirildi.

galeri.gif

sanay1-001.jpg

sanay2-002.jpg

galeri.gif

sanay3-001.jpg

sanay6.jpg

sanay5.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum