1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da seçim güvenliği toplantısı
Pazar'da seçim güvenliği toplantısı

Pazar'da seçim güvenliği toplantısı

Pazar Öğretmenevinde köy ve mahalle muhtarlarına yönelik seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi’nin katılımıyla gerçekleşen seçim güvenliği toplantısında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde uygulanacak seçim yasakları konusunda bilgilendirme yapıldı.

sec3-002.jpg

Toplantıya katılan İlçe Seçim Kurulu personeli Abdullah Canca seçim günü sandık alanında uygulanacak kurallarla ilgili bilgilendirme yaparak muhtarların sorduğu sorulara cevap verdi. 

sec2-002.jpg

Seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi ve seçmen iradesinin tam anlamıyla sandığa yansıması için gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını söyleyen Kaymakam Ayhan Terzi, muhtarlardan mahalle ve köylerde seçim güvenliğini tehdit edebilecek bir durumla karşılaşmaları durumunda Emniyet ve Jandarmaya bilgi vermelerini istedi. 

sec1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum