1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da seçim zamanlarını aratmayacak açılış!
Pazar'da seçim zamanlarını aratmayacak açılış!

Pazar'da seçim zamanlarını aratmayacak açılış!

Pazar ilçesinde yapı ve dekorasyon üzerine kurulan işletmenin açılışı, seçim zamanlarını aratmayacak şekilde siyasilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Pazarlı müteşebbis Muhittin Ayrılmış’ın Soğuksu Mahallesi Liman Apartmanı No:14/d adresinde kurduğu Reis Yapı Dekorasyon işletmesinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

reis1.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İyi Parti Rize İl Başkanı Nusret Karaca, CHP Pazar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Saadet Partisi Pazar İlçe Başkanı Yalçın Hazır, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Civelek, İyi Parti Pazar İlçe Başkanı Rahmi Biber ve STK temsilcileri ile davetliler, açılış kurdelesini birlikte kesti.

reis2.jpg

İşletme sahibi Ayrılmış, Pazar halkına kaliteli ve hızlı bir hizmet sunmak için Reis Yapı Dekorasyonu kurduklarını ifade ederek, “Duvar kâğıdı satış ve montajı, alçıpan TV üniteleri, asma tavan işleri, tadilat ve tamirat uygulamalarının yanında İç ve dış mimari çalışmalar firmamızın bünyesinde yapılmaktadır.Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

reis3.jpg

galeri.gif

reis4.jpg

galeri.gif

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum