1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'da stadı maçlara yetiştirmek için yoğun mesai
Pazar'da stadı maçlara yetiştirmek için yoğun mesai

Pazar'da stadı maçlara yetiştirmek için yoğun mesai

Pazarspor'da kötü gidişe dur demek için seferberlik ilan edildi. Tadilattaki stadın iç saha maçlarına yetiştirilmesi amacıyla çalışmalar Hızlandı. Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Pazarspor As Başkanı Mustafa Taşkın statta incelemed

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazarspor kalan maçlarını kendi sahasında oynanması için Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Pazarspor yönetimi çalışmaları hızlandırdı. 

stat6.jpg

Tadilat nedeniyle iç saha maçlarını Arhavi ve Hopa’da oynayan Pazarspor kötü gidişe bir son vermek için kendi sahasında oynamak istiyor. Zemin serim işi tamamlanan ancak protokol tribün inşaatı devam eden stadın, Türkiye Futbol Federasyonunun belirlediği standartlara ulaşılması adına gereken işlemleri Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Pazarspor As Başkanı Mustafa Taşkın, yerinde inceledi.

stat5-001.jpg

Tek tribünün belirlenen standartlara kavuşturulması için teknik ekiple yapılacaklar tespit edildi. Futbolcular, hakemler ve teknik elemanlar için ihtiyaç duyulan soyunma odaları Mehmet Akif Pirim Spor Salonu’nda giderilecek. Saha çevresi, maçların oynanması için en kısa sürede hazır hale gelmesi için yoğun şekilde çalışmalar başlatıldı.

stat4-001.jpg

İzmir takımlarından Bergama Belediyespor’la 10 Şubat 2019’da deplasmanda karşılaşacak olan Pazarspor, bu müsabakanın ardından 17 Şubat 2019’da Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor ile oynayacağı maçı kendi evinde taraftarının karşısına çıkmak için yetkililer ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarını ifade etti.

stat3-001.jpg

stat2-002.jpg

stat1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum