1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Trafik Haftası etkinlikleri salonda gerçeklleştirildi
Pazar'da Trafik Haftası etkinlikleri salonda gerçeklleştirildi

Pazar'da Trafik Haftası etkinlikleri salonda gerçeklleştirildi

Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, Pazar'da hava muhalefeti nedeniyle M. Akif Pirim Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’da Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Sabah Belediye Meydan Parkı’nda yapılması planlanan program, hava muhalefeti nedeniyle Mehmet Akif Pirim Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

trfk5.jpg

Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi tarafından kurulan stantlarda katılımcılara bilgi verilirken konuyla ilgili broşürler dağıtıldı.

trfk3.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Jandarma Komutanı Gökhan Erer, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, STK ve siyasi parti başkan ve temsilcileri ile öğrenciler ve az sayıdaki vatandaşın katıldığı programda ilk konuşmayı yapan Pazar Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, “Elimizdeki istatistiki bilgilere göre kazaların yüzde 97’si sürücü hatalarından kaynaklanmaktadır. Trafik kazaları ülkemizin olduğu kadar ilçemizin de önemli bir sorunudur. Yapılan istatistiklere baktığımızda maddi hasarlı kazalar hariç olmak üzere 2015 yılında ilçemizde 1 ölümlü kaza 29 yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Bu 30 olayda, 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 48 vatandaşımız yaralanmıştır. Yine 2016 yılından bugüne kadar geçen sürede meydana gelen toplan 12 trafik kazasında ise 4 vatandaşımız yaralandı.” dedi.

trfk1.jpg

Pazar’da yılın örnek trafik görevlisi seçilen Jandarma Trafik Timinden Kıdemli Başçavuş Eriş Akçit ile yılın trafik polisi seçilen Ferhat Ataman’a başarı plaketlerini Kaymakam Selçuk Aslan verdi. Yılın örnek sürücüsü olarak belirlenen bayan şoför Ayşe Büyükyazıcı’ya ise plaketi Garnizon Komutanı Mustafa Çelik tarafından verildi.

trfk2.jpg

Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri Belediye Başkanı Ahmet Basa, Jandarma Komutanı Gökhan Erer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan tarafından takdim edildi.

galeri.gif

trfk19.jpg

trfk18.jpg

galeri.gif

trfk17.jpg

trfk20.jpg

galeri.gif

trfk16.jpg

trfk15.jpg

trfk14.jpg

galeri.gif

trfk13.jpg

trfk12.jpg

trfk11.jpg

galeri.gif

trfk10.jpg

trfk9.jpg

trfk8.jpg

galeri.gif

trfk7.jpg

trfk6.jpg

trfk4.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum