1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da ücretsiz toplu taşıma dönemi resmen başladı
Pazar'da ücretsiz toplu taşıma dönemi resmen başladı

Pazar'da ücretsiz toplu taşıma dönemi resmen başladı

Pazar Belediye Başkanlığı ile 70 No’lu Motorlu Toplu Taşıyıcı Kooperatifi Başkanlığının yaptığı protokol kapsamında; 65 yaş üstü, engelli, şehit ve gazi yakınları toplu taşıma ücretlerinden ücretsiz faydalanacak.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, makamında düzenlenen törenle müracaatta bulunan 96 kişi için hazırlanan ücretsiz seyahat kartlarını Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel’e teslim etti.

kart2-001.jpg

Pazar Belediyesinde yapılan teslim töreninde Başkan Ahmet Basa ve Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel ile 70 No’lu Motorlu Toplu Taşıyıcı Kooperatifi Başkanı Cemal Telatar ve yönetim kurulu üyesi İsmail Serdaroğlu da hazır bulundu.

kart3-001.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Basa yaptığı açıklamada, ilgili kanun kapsamında belediyeler olarak şehir içi toplu taşıma hizmeti veren her bir ulaşım aracı ve bunların işletmelerine gelir desteği sağlandığını belirterek, “Buna istinaden, ilçemiz Pazar idari yapı sınırları içinde Pazar Belediyesince; 01.03.2016 tarih ve 2016/ 17 sayılı meclis kararı ile İlçemiz merkez ile Cumhuriyet Mahallesi arasında, Gazi Mahallesi, Akmescit Köyü, Aktepe ve Darılı köyleri güzergâhlarında SS 70 No’lu Motorlu Taşıyıcı Kooperatifi başkanlığınca verilmekte olan bu taşıma hizmetlerinde 65 yaş üstü, engelli, şehit yakını ve gazi vatandaşlarımız için şu ana kadar müracaat eden 96 vatandaşımıza, hazırlamış olduğumuz ücretsiz seyahat kartları çıkardık. Bu kartları ilgili Kooperatif başkanına verilmek üzere Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel’e teslim ediyorum. Bunun karşılığında hiçbir ücret talep etmiyoruz. Taşıma ücretleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca belediyelere her ay gönderilen ödeneklerden işletme sahiplerinin banka hesaplarına aktarılmaktadır. Bize bu konuda her türlü kolaylığı sağlayan kooperatif başkanımız ile oda başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

kart1-001.jpg

video1.png


Pazar'da ücretsiz toplu taşıma dönemi resmen... paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum