1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 'Vatanım her şeyim' paneli
Pazar'da 'Vatanım her şeyim' paneli

Pazar'da 'Vatanım her şeyim' paneli

Pazar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü 15 Temmuz Kardeşlik Etkinliği kapsamında "Vatanım her şeyim" konulu program düzenledi.

A+A-

Diyanet İşleri Başkanlığının, ilçe müftülükleri bünyesinde oluşturduğu Gençlik Koordinatörlükleri tarafından öğrencilere yönelik çalışmaları yapılması yönündeki kararı doğrultusunda düzenlenen programa; Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa İlçe müftüsü Şükür Küçük, Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı ve yaz kursu öğrencileri katıldı. 

pan1cemaltasci.jpg

Program İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Cemal Taşçı’nın selamlama konuşmasıyla başladı. 

pan5mft.jpg

İlçe müftüsü Şükür Küçük de yaptığı konuşmada yaz kurslarına devam eden çocukların eğitimine önem verdiklerini, eğitim esnasında en önde tuttukları konunun da ahlak eğitimi olduğunu ifade etti. 

pan3.jpg

Davranış kurallarının önemin vurgu yapan Müftü Şükür, vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı herkesin görev ve sorumlulukları olduğunu anlatarak, özellikle 15 Temmuz bağlamında din istismarcılarına, Allah diyerek insanları aldatanlara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Müftü Şükür Küçük, ayrıca dua ve surelerin mealleriyle birlikte öğrenilmesine önem verdiklerini söyledi. 

pan2dalitasci.jpg

Daha sonra Eğitimci Yazar MEB Müşaviri Dursun Ali Taşçı “Vatanım her şeyim” konulu sunumunu yaptı. 

pan4.jpg

Çocuklara vatan bayrak ve bağımsızlığın önemini anlatan Taşçı, arkadaş seçiminde de çok dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

pan6.jpg

pan7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum