1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni iş yeri törenle açıldı
Pazar'da yeni iş yeri törenle açıldı

Pazar'da yeni iş yeri törenle açıldı

Pazar'da Jinn Kafe, kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla hizmete açıldı.

A+A-

Pazar Güzelyalı Mahallesi sahil Güzelyalı Caddesinde; Aysel, Hamza, Özcan ve Zeki Kandemir kardeşler ortaklığıyla kurulan Jinn Kafe, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Pazar Belediye Meclis Üyesi Dursun Güneş’in açılış konuşması ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen açılış sonrası, davetliler yeni iş yerini gezerek işletme sahiplerinden bilgi aldı.

isyeri.jpg

İşletme sahiplerinden Zeki Kandemir, Pazar’da özellikle havalimanı çalışmalarının geleceğe dönük işletme mantığının ilçede güncellenmesine neden olduğunu ifade ederek, “Merhum Ömer Lütfi Mete; ‘Yazsam okusam, okusam yazsam; biri devamlı çay verse bana’ der. Tam kırk çeşit çay, kahve çeşitleri ve damak çatlatan lezzetlerden oluşan menüsüyle yörenin yeni keyifli ve tarz mekânı Jinn Kafe’yi bugün hizmete açtık. Jinn, Lazca bir kelime ve yukarı anlamına geliyor. En yukarı hizmeti vermek istiyoruz” dedi. 

vid1.jpg

isyeri1a.jpg

isyeri3.jpg

isyeri4.jpg

isyeri2.jpg

isyeri5.jpg

isyeri6.jpg

isyeri7.jpg

isyeri8+.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum