1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da yeni öğretmenler yemin etti
Pazar'da yeni öğretmenler yemin etti

Pazar'da yeni öğretmenler yemin etti

Mustafa Kemal Atatürk'ün okuma-yazma seferberliğini başlattığı 24 Kasım 1928 temel alınarak kutlanan öğretmenler gününün 88. yılında Pazar’da da bir dizi etkinlik düzenlendi.

A+A-

ALİ AKYILDIZ
15 Temmuz Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve ilçede görevli öğretmenlerin çelenk sunması ile başlayan etkinlikler Necat Sağbaş Anadolu Lisesinde devam etti.

12-003.jpg

Programa Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Hava Radar Kıta Komutanı Mustafa Çelik, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük,  STK temsilcileri emekli öğretmenler, okul idarecileri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

9-003.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak, günün anlam ve önemiyle ilgili açılış konuşmasını yaptı. Mesleğe yeni başlayan öğretmenleri temsilen Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Öğretmeni Elif Sandıkçı konuşma yaptı. 15 Temmuz Şehitleri anısına video gösterisi, röportaj ve şiirlerin okunmasının ardından emekli öğretmenler adına Muhammet Bozkurt bir konuşma yaptı

11-003.jpg

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler, Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni eşliğinde yemin etti. Kaymakam Aslan tarafından bu yıl emekli olan öğretmenlere hizmet, şeref belgeleri takdim edildi. Tören, öğretmenlerin halkoyunları gösterileri, solo türküler ve öğretmenler tiyatrosu ile sona erdi. Akşam da Pazar Öğretmenevinde öğretmenlerin katılımıyla yemek programı düzenlendi.

13-003.jpg

10-003.jpg

8-003.jpg

7-004.jpg

6-003.jpg

5-003.jpg

ogrt4-001.jpg

nmtbyk.jpg

ogrt2-001.jpg

ogrt1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum