1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'daki bayramlaşma töreninde hüzünlü anlar
Pazar'daki bayramlaşma töreninde hüzünlü anlar

Pazar'daki bayramlaşma töreninde hüzünlü anlar

Pazar'da sabah belediyede başlayan bayramlaşma, emniyet ve jandarmada devam etti. Hastane ve rehabilitasyon merkezi ile şehit ailelerini ziyarette duygusal anlar yaşandı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM (PAZAR53)
Pazar’da Kurban Bayramı dolayısıyla sabah 10.00’da Belediye Binası Giriş Katında Kamu Kurum ve Kuruluş Görevlileri ve halkın katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

bayram15-002.jpg

Törene Rize Milletvekilleri Hikmet Ayar ile Osman Aşkın Bak da iştirak etti.

bayram14-003.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Garnizon Komutanı Mustafa Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Erer, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, MHP İlçe Başkanı Zafer Demirçelik, STK temsilcileri ve vatandaşların buradaki bayramlaşmasının ardından protokol, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ardından da İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek bayramlaşmaya devam etti.

bayram9-004.jpg

Kaçkar Devlet Hastanesinde hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten protokol, buradan da Doğu Karadeniz Özel Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

bayram5-005.jpg

Burada Müdür Metin Ayar tarafından karşılanan protokol üyeleri, hastalarla tek tek ilgilenip bayramlarını kutladılar.

bayram16.jpg

Burada tedavi gören yaşlı bir kadının, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’a, “Bir kardeşim vardı o da öldü. Tek başıma kaldım burada” şeklindeki sözleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

bayram7-005.jpg

Burada yine bir bayanın “Beni evlendirin, evlenmek istiyorum” şeklindeki sözleri üzerine AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kurt, “Hiç merak etme, sana mutlu bir yuva kuracağız” sözünü verdi.

bayram4-005.jpg

Protokol üyeleri buradan ayrıldıktan sonra 15 Temmuz hain darbe girişimi dahil, terörle mücadelede şehit olan güvenlik görevlileri ve vatandaşların ailelerine de ziyaretlerde bulunup bayramlarını kutladılar.

bayram11-004.jpg

galeri.gif

video1.png

bayram8-004.jpg

bayram10-003.jpg

bayram12-003.jpg

bayram13-003.jpg

bayram1-005.jpg

bayram2-005.jpg

bayram3-005.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum