1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'daki Gaziler Günü'nde askerden 15 Temmuz vurgusu
Pazar'daki Gaziler Günü'nde askerden 15 Temmuz vurgusu

Pazar'daki Gaziler Günü'nde askerden 15 Temmuz vurgusu

Pazar'da düzenlenen Gaziler Günü etkinliğinde konuşan Hava Radar Komutanlığında görevli asker, 15 Temmuz hain darbe girişimine vurgu yaparak, Türk Milletinin asker, polis ve sivil demeden vatanı için canını her zaman ortaya koyacağını söyledi.

A+A-

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Pazar'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında tören düzenlendi.

gaziler3-001.jpg

Törende konuşan Hava Radar Komutanlığında görevli Hava Muhabere Astsubay Üstçavuş Ömür Söğüt, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimine de vurgu yaparak, “Bundan sonra da karşılaşacağımız her türlü tehdidi bertaraf edeceğiz. Tıpkı Kurtuluş Savaşında olduğu gibi milletimizin her ferdi, ya istiklal ya ölüm anlayışıyla zor günlerde devletimizin imdadına koşmuştur. Son zamanlarda yoğunlaşan terörist faaliyetlerde özellikle 15 Temmuz’da milletimizin demir yumruğu altında ezilen ihanet girişimleri ve aralarında işbirliği yapan bütün terör şebekelerinin hain saldırılarında bir kere daha gördüğümüz üzere Türk Milletinin her evladı polis, asker, sivil demeden mevzubahis vatansa gerisi teferruattır anlayışı içinde, varlığımız, birliğimiz, kardeşliğimiz, vatanımız ve bayrağımızla özgürlüğümüz uğruna hiç çekinmeden canını ortaya koymuştur.” dedi.

gaziler2-002.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Çelik, Belediye Başkan Vekili Enver Ergenç ile kurum amirleri, STK başkanları, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve vatandaşların katıldığı tören; anıta çelenklerin konulması ve yapılan konuşmanın ardından  Hava Radar Komutanlığında görevli Hava İstk. Astsb. Üstçvş. Serkan Güvenç’in okuduğu şiir ile son buldu.

galeri.gif

video1.png

gaziler4-001.jpg

gaziler5-001.jpg

gaziler1-002.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum