1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'daki köylerin futbol heyecanı
Pazar'daki köylerin futbol heyecanı

Pazar'daki köylerin futbol heyecanı

Pazar 1. Spor Şenliği kapsamında 27 köyün katılımıyla start alan futbol turnuvasının ilk gününde adeta gol şov yaşandı. İşte ilk gün sonuçları:

A+A-

Naci GÜVEN - Kaymakamlıkça düzenlenen Pazar 1. spor şenliği çerçevesin de köyler arası halı saha turnuvası 27 Köyün katılımlarıyla Pazarspor Suat Karabekir spor eğitim merkezinde başladı.
Turnuva İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe emniyet müdürü Mustafa Kavruk, Okul müdürleri ve takımların taraftarlarının katılımlarıyla start aldı.

6 gurupta mücadele edecek olan takımların birincileri bir üst turda oynamaya hak kazanacaklar. Turnuva sonunda Kaymakamlık tarafından Birinci olan köye 10 bin YTL, İkinciye 7 bin 500 YTL, Üçüncüye ise 5 bin YTL para ödülü verilecek.
Turnuvanın ilk gününde yapılan 4 karşılaşmada şu sonuçlar alındı. İlk karşılaşma Subaşı köyü ile Kesikköprü karşılaştı.

Karşılaşmayı Subaşı köyü 3-1 kazandı. Subaşı köyünün gollerini yaşar ve Emrah (2) atarken Kesikköprü köyünün tek golü sultan’dan geldi.

İkinci karşılaşma ise Aktepe ile Yeni Irmak köyleri arasında oynandı. Müsabakayı Irmak Yeni Köy 4-1 kazandı.

 Irmak Yeniköyün gollerini Hasan, Ercan ve Adem (2) atarken Aktepe’nin golünü Türesin kaydetti.

Üçüncü karşılaşmanın galibi ise Yavuz Köyü oldu.

Yavuz, Kuzeyce köyünü Adnan (3), Mustafa (2) ve Sabri (2)’nin golleriyle 7-0 mağlup etti. Günün 4. ve son karşılaşmasında ise Suçatı köyü Handağı köyünü 7-1 yendi.

Suçatı köyünün gollerini Sinan (3), Tumer (2), Ünal ve Adem attı. Handağı’nın tek golünü ise Arif kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
28 Yorum