1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'daki turnuvanın şampiyonları
Pazar'daki turnuvanın şampiyonları

Pazar'daki turnuvanın şampiyonları

Pazar'da devam eden bayanlar basketbol Rize il birinciliği müsabakalarında minikler ve yıldızlarda şampiyonlar belli oldu.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda oynanan bayanlar basketbol Rize il birinciliği müsabakalarında minikler ve yıldızlarda şampiyonlar belli oldu.
İlk kez Pazar’da düzenlenen bayanlar turnuvasının minikler final maçında Kirazlıkspor, Aktaşspor’u 30–20 yenerek 18 puanla birinci olurken, ikinciliği 14 puanla Pazarspor, üçüncülüğü de 10 puanla Büyükderespor alırken 7 puanla Aktaşspor sonuncu oldu.
 
Yıldızlarda ise Büyükderespor, Pazarspor’u 56–45 yenerek averajla birinci oldu. İkinci olan Pazarspor’un ardından 8 puanla Aktaşspor üçüncü, 5 puanla Kirazlıkspor da sonuncu oldu. Birinci olan Büyükderespor Yıldızlar Bayan Basketbol Takımı, 22 Mart’ta Amasya’da oynanacak olan bölge şampiyonluğu karşılaşmalarında Rize’yi temsil edecek.
 
Karşılaşmalar sonunda dereceye giren takımları kutlayan Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, “İlçemizde bizi temsil eden başarılı bir futbol takımından sonra Rize ili de dahil olmak üzere bayan basketbol takımı olan tek ilçenin Pazar olması ve de 4 takımla 4 kategoride temsil edilmesi İlçemiz adına ayrı bir gurur veriyor." dedi.
 
Kaymakam Sezgin, "Pazar her konuda olduğu gibi sporda da öncü ilçe olmaya devam ediyor. Tüm sporcularımızı gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Gurup maçlarında da başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Turnuva Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda bugün başlayacak küçükler ve genç bayanlar karşılaşmaları ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum