1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'dan ayrılacak hakim ve savcılara veda yemeği
Pazar'dan ayrılacak hakim ve savcılara veda yemeği

Pazar'dan ayrılacak hakim ve savcılara veda yemeği

HSYK kararnamesi ile Pazar’dan tayini çıkan hakim ve savcılara Pazar Adliyesince veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Çamlıhemşin yolundaki turistik bir tesiste düzenlenen veda iftar yemeğine Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen Mustafa Çelik, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, hakim ve savcılar, avukatlar ve adliye çalışanları ile aileleri katıldı.

veda01.jpg

Kaymakam Aslan hakim ve savcılara yeni görevlerinde başarı dileklerini ileterek, görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.  Ardından Pazar’da görev yapmış oldukları  zaman zarfında ilçede sunmuş oldukları hizmetler ve katkılarından dolayı Pazar halkı adına hizmet şiltlerini takdim etti.

veda05.jpg

HSYK 2015 yaz kararnamesi ile Pazar Cumhuriyet Savcısı Ahmet Bodur Diyarbakır Savcılığına, Pazar Hakimi Faik İlgen Sarız Hakimliğine, Pazar Hakimi Şule Tunç Akhisar Hakimliğine, Pazar Hakimi Mustafa Koyuncu Bayburt Hakimliğine, Pazar Hakimi Abdullah Dertli Kumru Hakimliğine, Pazar Hakimi Mehmet Serkan Özmen Gürun Savcılığına atanmıştı. 

veda04.jpg

veda03.jpg

veda02.jpg

veda06.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız