1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'dan Rize'ye her 15 dakikada 1 minibüs kalkacak
Pazar'dan Rize'ye her 15 dakikada 1 minibüs kalkacak

Pazar'dan Rize'ye her 15 dakikada 1 minibüs kalkacak

Pazar Minibüsçüler Kooperatifinin yeni yönetiminin ilk icraatı Pazar Rize arası kalkan minibüslerde yarım saat bekleme süresini 15 dakikaya indirmek oldu. Minibüs boş olsa bile 15 dakikadan fazla bekleyemeyecek!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Geçen hafta yapılan kongre ile İbrahim Bengli başkanlığında güven tazeleyen ve yeni bir yönetimin oluştuğu SS 24 No'lu Rize Pazar Ardeşen Minibüsçüler, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin ilk icraatı, Rize’ye giden dolmuş minibüslerinde kalkış süresini yarım saatten 15 dakikaya indirmesi oldu.

mnbs1-002.jpg

Başkan Bengli, yönetimini tamamen yenileyerek ilk icraatı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Minibüslerimiz en fazla 15 dakika bekleyecek. Daha önce minibüs dolana kadar yarım saat bekleniyordu. Şu an ise 15 dakikada minibüs boş kalsa dahi hareket edecek. Bu da bize gelen bekleme şikayetlerini tamamen ortadan kaldıracak. İlk aşamada bunu Ramazan ayına kadar devam ettireceğiz. Ramazan'da bir 5 dakikalık ek düzenlememiz olacak ancak sonra yeniden devam edecek. Bu şekilde belki biraz araçlarımız boş gidip gelecek fakat daha önce mağdur ettiğimiz yolcularımızın da bu şekilde memnuniyetlerini sağlamış olacağız” diye konuştu.

mnbs2-002.jpg

Konuyla ilgili minibüs şoförleri yorum yapmaktan kaçınırken yolcular durumdan son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler.

vid1.jpg


Pazar'dan Rize'ye her 15 dakikada 1 minibüs... paylaşan: pazar53

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
40 Yorum