1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR’I AYDINLIK GÜNLER BEKLİYOR
PAZAR’I AYDINLIK GÜNLER BEKLİYOR

PAZAR’I AYDINLIK GÜNLER BEKLİYOR

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, havalimanının Pazar'da yapılmasına karar verilmesinin ilçe için büyük bir şans olduğunu söyleyerek, "Pazar'ı aydınlık günler bekliyor" dedi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, Pazar’ın geleceğinin aydınlık olduğunu söyleyerek, herkesin el birliği yaparak ilçe için çalışması gerektiğini söyledi.

“PAZAR’I AYDINLIK GÜNLER BEKLİYOR”

Güçlü AK Parti iktidarında Pazar’ın önemli yatırımların merkezi haline geleceğini söyleyen Başkan İnce, “İlçemizi aydınlık günler bekliyor. Havalimanının Pazar’da yapılması büyük bir şans. Küçük hesapların peşine düşmek bu ilçeye zarar verir. Teşkilatım ve şahsım her daim söylediğim gibi bizler birlik beraberlik içinde olmamız gerek. Birlik olmazsak kaybeden bizler ve Pazar’ımız olur. İlçemiz küçük ölçekli bir ilçe olup şahsım 35 yıldır ilçede mali müşavirlik etmekteyim. Birçok arkadaşımın da mali müşaviriyim. Herkese de bugünkü teknoloji ile bir telefon tuşuna basacak kadar yakınım. Ekip çalışmasını severim fakat herkes kendi görevini yapacak ve rolünü oynamasını bilecek.” diye konuştu.

haber7.jpg

“TAAHHÜTLERİMİZİN ARKASINDAYIZ”

“Pazar AK Parti teşkilatı olarak seçimde ortaya koyduğumuz taahhüt ve projelerimizi adım adım uygulamaktayız.” diyen İnce, “Biz işimizi teşkilat olarak köylerde il genel meclis üyelerimizle mahallelerimizde de seçilmiş ve yetkili belediye başkanımız aracılığı ile muhtar kardeşlerimiz ve Pazar halkımızla birlikte yürütmekteyiz. Pazar ilçemizin sorunlarını yakinen bilen biri olarak göreve geldiğimiz günden bugüne, etkisi olan fakat yetkisi fazla olmayan biri olarak kendi sorumluluğumuz ve yetkimizdeki sorunları süratle çözüyoruz. İlçemizde birikmiş ve kronik hale gelmiş sorunlar varsa ki bunları bir an önce çözmek yetkili insanların görevleridir. Etkili insanlar ve Pazarlı vatandaşlarımız teşkilatımıza proje sunduklarında çalışmalarını anlattıklarında, Pazar AK Parti teşkilatı bu arkadaşlarımızın önünde yürüyecektir.” ifadelerini kullandı.

haber3.jpg

MİLLETVEKİLİ BAK’TAN İNCELEMELER

Milletvekili Osman Aşkın Bak ile hafta sonu bir dizi incelemelerde bulunduklarını anlatan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, “Sayın milletvekilimiz cuma günü akşam saatlerinde Ukrayna’daki NATO toplantısından Rize’ye dönerek ilk il başkanlığımızın iftar programına katıldı ve bizler de yönetimimiz, belediye başkanımız, teşkilatımızda önceden yöneticilik eden başkan ve meclis üyelerimizle birlikte katıldık. Cumartesi günü akşamı Pazar Muhtarlar Derneğimizce düzenlenen ve davet edildiğimiz iftar yemeğine vekilimiz, kaymakamımız, şahsim ayrıca yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcımız Recep Üst kardeşim, İl Genel Meclis Üyemiz Rasim Çorbacı beyle katıldık. Belediye başkanımız, önceden söz verdiği bir program olduğundan katılamadı. İftar yemeğine STK başkanlarının da davetli olması Pazar ilçemizi bir araya getirdi. İftardan sonra muhtarlarımızla vekilimizin ve kaymakamımızın başkanlığında çok samimi bir ortamda toplantı yapılarak köylerin sorunları dile getirildi. İftar yemeğini düzenleyen Muhtarlar Derneğimize başta başkan Ali Rıza Avcı Bey ve ekibine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Sayın vekilimiz pazar günü de Pazar ilçemizde Akmescit, Hasköy, Sivrikale köylerimiz ve Zafer mahallesi ile Kocaköprü mahallelerimizde süren betonlama ve asfaltlama faaliyetlerini inceledi. Muhtarların sorunlarını yerinde denetleyerek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Vekilimize, Pazar ilçe kaymakamımız Selçuk Aslan Bey, Belediye Başkanımız Ahmet Basa ile beraber eşlik ettik. Vekilimiz görevine başladıktan sonra belediyemizin bölgesinde 2 bin 500 ton asfalt dökülerek Beyaztaş Mahallesi yolu asfaltlanmış ayrıca belediyemize 6 yıldır afetten hiç para gelmezken bu dönemde para alınarak Cumhuriyet Mahallesi yol duvarı yapılmış, gelen parayla ayrıca belediye başkanımız sahilde oturacak yerler planlamaktadır. Ayrıca vatandaşlarımızın duraklarda beklerken eziyet çekmemesi için Pazar’ımıza İstanbul Belediyesinden en modern şekilde 8 adet durak getirtilmiştir. Montajları için beklemektedir. Bayramdan sonra montaj edilerek kurulacaktır. Vekillerimizin ve vekilimizin il başkanlığımızın almış oldukları kararlar doğrultusunda seçimde vatandaşımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmeye çalışmaktayız, bu plan ve program doğrultusunda köylerimize asfaltlamalarımız devam etmektedir. Vekilimiz pazar günü Çamlıhemşin ziyaretleri ve akşam iftar yemeği, Pazartesi günü de Ardeşen ilçesi ziyaret ve akşam iftar yemeğine katıldıktan sonra meclis çalışmaları için Ankara’ya dönecek." dedi.

haber19.jpg

HASÇELİK'E EVİNDE ZİYARET

Bu arada CHP İl Genel Meclisi Üyesi Osman Nuri Hasçelik'in Kocaköprü Köyündeki evinde hasta olan babasına da bir ziyarette bulunan heyet, geçmiş olsun dileklerini iletti.

galeri.gif

haber1.jpg

haber2.jpg

haber4.jpg

galeri.gif

haber5.jpg

haber6.jpg

haber8.jpg

galeri.gif

haber9.jpg

haber10.jpg

haber11.jpg

galeri.gif

haber12.jpg

haber13.jpg

haber14.jpg

galeri.gif

haber15.jpg

haber16.jpg

haber17.jpg

haber18.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum