1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'ı İzmir'de başarıyla temsil ettiler
Pazar'ı İzmir'de başarıyla temsil ettiler

Pazar'ı İzmir'de başarıyla temsil ettiler

Pazar’da faaliyet gösteren Altınordu Futbol Okulu İzmir’de yapılan seçmelerde “Scouting” (Futbolda Yetenek Avcılığı) akademi kadrosuna alınacaklar listesine girdiler.

A+A-

Altınordu Futbol Okulu İzmir’de Pazar'ın gururu oldu.

paz3-020.jpg

Altınordu Futbol Okulu Başkanı ve Antrenörü Şeref Tezcan yaptığı açıklamada “2003 doğumlu kalecimiz Eray Aydın ve 2005 doğumlu iki sporcumuz Aslan Tekcan Kurt ile Alperen Buğra Kaptan, akademi ligine seçilme başarısı gösterdiler. Grup olarak İzmir’e gittik. Burada Altınorduspor’un Selçuklu’da bulunan tesislerinde çok güzel bir şekilde karşılandık. Müsabakalar sonunda plaketler verilirken Pazar isminin geçmesi beni son derece mutlu etti. Aynı şekilde yolculuk yaptığımız uçakta bile Pazar anonsu yapılarak tebrik edildik. Plaketimiz, Genel Kaptan hemşerimiz Sedat Gündoğdu tarafından verildi. Kendisini Pazar’a davet ettik. Ziyaret edeceği sözünü verdi. Hocamız ve okul koordinatörümüz Aycan Civelek ile birlikte Pazar’ımızı en güzel bir şekilde temsil etmenin gururu ile ilçemize döndük” dedi.

paz1-029.jpg

paz2-026.jpg

paz4-016.jpg

paz5-014.jpg

paz6-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum