1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'ın bir spor kulübü daha oldu
Pazar'ın bir spor kulübü daha oldu

Pazar'ın bir spor kulübü daha oldu

Özel Kaçkar Sağlık Koleji kuruluşunun 3. yılında okul olarak voleyboldaki başarısını şimdi de kulüp olarak 3. Lig’e çıkarak taçlandırdı.

A+A-

Okul Müdürü ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Eray Alptekin, bayan voleybol takımına yeni transfer olan sporcular ve aileleri ile birlikte Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük de hazır bulundu. Eray Alptekin’den kulüp hakkında bilgi alan Kaymakam Aslan, sporcular ve aileleriyle sohbet etti.  

kackar1-003.jpg

Spor şehri olan Pazar’da her geçen gün yeni başarılara imza atıldığını vurgulayan Kaymakam Aslan, kulüpleşen Kaçkar Sağlık Kolejini tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Kaymakamlık ve Pazar ilçesinin imkânları ölçüsünde kulübün yanında olup destek vereceklerini ifade eden Aslan, emeği geçenlere teşekkür edip ziyaretten duyduğu memnuniyeti iletti.

Kulüp başkanı Eray Alptekin, Kaymakam Aslan’a, gelecek yıl 2. Lig’e çıkacakları sözünü verdi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız