1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'ın gözü Rize'den ayrılanlarda
Pazar'ın gözü Rize'den ayrılanlarda

Pazar'ın gözü Rize'den ayrılanlarda

Mavi-Beyazlı yönetimin Çaykur Rizespor’un kulüp bulmasını istediği Mertgül ve Fatih’i kadroya katmak için harekete geçtiği belirtildi.

A+A-

ÇEVİK VE VEZİR DEVREDE
Gelecek sezon yeniden 2. Lig’e dönme planları yapan Pazarspor’un transfer gündeminde hareketlilik yaşanıyor. Mavi-Beyazlı yönetimin Çaykur Rizespor’un kulüp bulmasını istediği Mertgül ve Fatih’i kadroya katmak için harekete geçtiği ileri sürüldü. İki oyuncunun Pazarspor’a gitmesi için Yeşil-Mavili takımın teknik sorumluluları Oktay Çevik ve Hasan Vezir’in devreye girdikleri ifade edildi.

COŞKUN’DA SONA DOĞRU
Büyük bir aksilik çıkmaması halinde her iki futbolcunun yeni sezonda Mavi-Beyazlı ekibin başarısı için ter dökeceği öğrenildi. Bu arada Pazarspor, Arsinsporlu Coşkun’un transferini bitirmek için büyük uğraş veriyor. Golcü futbolcunun transferinin bugün netlik kazanacağı bildirildi. Transfer Komitesi üyesi Hasan Balta, “Hedefimiz Pazarspor’u yeniden 2. Lig’e döndürmektir. Bu yönde ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. (Karadeniz)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum