1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'ın TEOG şampiyonları sevinçlerini paylaştı
Pazar'ın TEOG şampiyonları sevinçlerini paylaştı

Pazar'ın TEOG şampiyonları sevinçlerini paylaştı

TEOG'da Türkiye birinciliği ve ilçede derece elde eden Pazarlı öğrenciler, sevinçlerini Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile paylaştılar.

A+A-

2015-2016 eğiti ve öğretim yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 2. imtihanında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birinciliğini paylaşan Haberal Ortaokulu öğrencisi Pınar Taşçı, 119 net ile ilçe ikincisi olan Hüseyin Sarıoğlu Ortaokulu öğrencisi Buse Naiboğlu, 118 net ile ilçe üçüncüsü olan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ömer Faruk Özbabacan, yaşadıkları sevinci Kaymakam Selçuk Aslan ile de paylaştılar.

tyeog3.jpg

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Haberal Ortaokulu Müdürü Mustafa Kaptan, Hüseyin Sarıoğlu Ortaokulu Müdürü Metin Terzioğlu, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Alpay, Sınıf öğretmenleri Yasemin Berber, Osman Ekşioğlu ve Murat Çolpan; TEOG’da dereceye giren öğrencelerle Kaymakam Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

teog2-001.jpg

Kaymakam Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerle tercih etmeyi düşündükleri liseler ile üniversite hedefleri konusunda da sohbet eden Kaymakam Aslan, başarı gösteren öğrencileri birer kol saati ile ödüllendirdi.

teog1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum