1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı Başkanın bozdurduğu ABD Doları sahte çıktı!
Pazarlı Başkanın bozdurduğu ABD Doları sahte çıktı!

Pazarlı Başkanın bozdurduğu ABD Doları sahte çıktı!

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine 17 bin Doları bankada bozdururken içinden 100 dolar sahte çıktı! Başkan Yüksel, “ABD’nin sahte dolarıyla değil ülkemizin TL’si ile alışveriş yapalım” çağrısında bulundu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar53
Rize’nin Pazar İlçesi Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine 17 bin Doları bankada bozdururken içinden 100 doların sahte çıktığını söyleyerek, “ABD'nin sahte dolarıyla değil memleketimizin TL'siyle alışveriş yapalım” dedi.

osmanyuksel2.jpg

Başkan Yüksel, "17-25 Aralık ve 15 Temmuz tarihlerinde Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak için darbe girişimlerinde bulunan dış güçler ile içerdeki işbirlikçileri bunda başarılı olamayınca şimdi de döviz üzerinden saldırıya geçtiler. Sayın Cumhurbaşkanımızın yastık altındaki dolarların bozdurulmasını istemesi karşısında çok duygulandım. 17 bin 100 doları bankaya gidip TL’ye çevirdim. 100 dolar da sahte çıktı. Bunların sahte doları ile değil Türkiye Cumhuriyetin Türk Lirası ile alışveriş yapalım. Bu konuda ben üzerime düşeni yaptım. Herkesin de bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. (Kaynak: www.pazar53.com)

video1.png


Pazarlı Başkanın bozdurduğu ABD Doları sahte... paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
52 Yorum