1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı Çaykur işçisi Trabzon'da öldürüldü
Pazarlı Çaykur işçisi Trabzon'da öldürüldü

Pazarlı Çaykur işçisi Trabzon'da öldürüldü

Pazar Kirazlık Çay Fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışan 45 yaşındaki Enver Kanberoğlu Trabzon'da bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

A+A-

Çaykur Pazar Kirazlık Çay Fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışan bir kişi, Trabzon'da Ortahisar ilçesi Gazipaşa Caddesindeki evde ölü olarak bulundu.

enver1.jpg

Rize Pazarlı, 45 yaşındaki Enver Kanberoğlu, Çaykur Pazar Kirazlık Çay Fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışıyordu.

En son önceki gün sabah 08.00’da vardiyasını tamamlayarak işten ayrılan Enver Kanberoğlu’nun daha sonra, Trabzon’da yaşadığı eve gittiği belirtildi.

enver2.jpg

Kanberoğlu’ndan uzun süre haber alamayan yakınlarının polise başvurması üzerine bugün saat 17.00'de Taksim polis merkezi ekipleri Kanberoğlu’nun yaşamış olduğu Mektep Sokaktaki evine gitti. İçeri giren ekipler Enver Kanberoğlu’nu bıçaklanarak öldürülmüş vaziyette buldu.

enver3.jpg

Olay yerine Asayiş Şube Cinayet Büro dedektifleri gelerek incelemede bulundu. Kanberoğlu’nun cenazesi Trabzon Adli Tıp’a kaldırıldı. Polis ekipleri cinayetin kim ya da kimler tarafında işlendiğini tespit etmek için çalışma başlattı.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Trabzon Polisi yapmış olduğu çalışmada olayın faili olduğu ileri sürülen Vedat T’yi gözaltına aldı.

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi Mektep Sokakta Pazartesi günü öldürülen Rizeli Enver Kanberoğlu’nun faili olduğu öne sürülen şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri tarafından Giresun’da yakalanarak Trabzon’a getirildi.

Gözaltına alınan 25 yaşındaki Vedat T’nin Giresun’da sanayide çalıştığı belirtildi.

Mektep Sokakta 2 günlüğüne kiraladığı evde hunharca öldürülen Enver Kanberoğlu’nun ön otopsisinde 200 bıçak girişi bulunduğu öğrenilmişti. Olayın faili olarak gözaltına alınarak Emniyette sorgulanan Vedat T’nin ise suçu kabullendiği ve çarpık ilişki nedeniyle cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Olay sonrasında Vedat T. Maktulü öldürdüğü bıçağı olayın yaşandığı evin üst kısmında bulunan inşaat sahasına gizlediği bilgisine de ulaşıldı.

Olayın aydınlatılmasında yoğun çapa sarf eden dedektifler, Mektep Sokaktan başlayarak Moloz Mevkiinde bulunan Giresun toplu taşıma araçlarının bulunduğu durağa kadarki alanı çeken güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Giresun’a giden otobüse bindiği tespit edilen Vedat T’nin kimliği tespit edildikten sonra çalışmış olduğu yerde gözaltına alınarak dün saat 22:00’da Trabzon’a getirildi.

Olayın Zanlısı olduğu ileri sürülen Vedat T’nin evden çıkarken Maktul Kanberoğlu’nun elbiselerini giyerek olay yerinden ayrıldığı öğrenildi. Cinayetin aydınlatılması için Kanberoğlu’nun Laptop’una ve cep telefonuna el koyulmuştu. Kanberoğlu’nun Telefonun da yapılan incelemede Vedat T’nin numarasının “Lastik” olarak kayıtlı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
34 Yorum