1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Pazarlı esnafın ilginç havuzu!
Pazarlı esnafın ilginç havuzu!

Pazarlı esnafın ilginç havuzu!

Rize’de son 27 yılın en sıcak günleri yaşanırken, Pazar ilçesindeki esnaflar kamyonetin arkasına doldurdukları suyun içinde havuz sefası yapıyor!

A+A-

Hızır TONYALI (Pazar53/ÖZEL)
Rize’nin Pazar İlçesinde aşırı sıcaklardan bunalan esnaf, denize gidemeyince kamyonetin arkasına su doldurarak serinlemeye başladı.

Pazar İlçesi Yeşil Sokak esnafı aşırı sıcaklardan bunalınca Karadeniz zekâsını devreye sokarak pratik bir çözüm buldu.

Elektrik malzemeleri satışı yapan Ayhan Basa ile aynı caddedeki komşusu elektrikli ev aletleri tamircisi Zeki Özdemir, çift kabin kamyonetin kasasına naylon geçirerek dere suyuyla doldurdular.



Aşırı sıcaktan bunalan esnaflar günün her saatinde serinlemek için bu pratik havuza giriyorlar.



Zeki Özdemir, dükkânlarını sadece Pazar günü kapattıklarını belirterek, “Denize gitmek için bir Pazar günümüz var. Onun dışında da dükkan nedeniyle dışarı şıkamıyoruz. Biz de madem denize gidemiyoruz arabanın arkasını havuza çevirip günün belli saatlerinde serinleyelim dedik. İyi de oluyor. Arabanın içi bize yetiyor. Zaten iş yok. Sıcaktan bunalınca dükkânın önündeki arabanın arkasındaki havuza girip serinliyoruz.” şeklinde konuştu.



Rize son 27 yılın en sıcak gününü yaşadı

Rize’de bugün ölçülen hava sıcaklığı 37 dereceye ulaştı. Metroloji kayıtlarına göre Rize son 27 yılın en sıcak gününü yaşadı. Rize’de en son 1980 yılının mayıs ayında hava sıcaklığı 38 dereceye ulaşmıştı. Öte yandan Rize’de nem oranı yüzde 70 olarak ölçüldü.

İŞTE O İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER:
VİDEO 01=



VİDEO 02=


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
34 Yorum