1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı genç, Milli takım adına yarışacak
Pazarlı genç, Milli takım adına yarışacak

Pazarlı genç, Milli takım adına yarışacak

6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında Pazarlı genç Milli takım adına yarışacak

A+A-

13-16- Şubat Antalya Belek’te yapılacak olan 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında Rize Pazarlı sporcu Osman Apaydın milli takımla müsabakaya çıkacak.

apaydin1.jpg

Genç sporcunun antrenörü Yaşar Azaklı yeni bir başarı için mücadele vereceklerini ifade ederek, “Bu gurur tüm Pazar’ın. Ömrümü taekwondoya adamış ve bu konuda sayısız sporcu yetiştirme başarısı kazanmış bir isim olarak son olarak Pazar ilçesinden Milli Takıma bir sporcu kazandırarak başarılarımıza bir yenisini daha ekledik. Amacımız taekwondo sporunu her yaşa sevdirmek, yeni gelen nesli bu güzel başarı ile daha ileri hedeflere ulaştırmaktır. Sporcum Osman Apaydın milli takım sporcusu olarak 13-16- Şubat Antalya Belek’te yapılacak olan 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında yarışacak. Sporcuma başarılar dilerim” dedi.

tekvando3-003.jpg

apaydin_azakli2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum