1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı genç Türkiye 2’ncisi oldu
Pazarlı genç Türkiye 2’ncisi oldu

Pazarlı genç Türkiye 2’ncisi oldu

Rize-Pazar Suçatı köyünden 1994 doğumlu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Aşçılık Programı mezunu Deniz Yavuz, Bolu’da düzenlenen “En iyi yemek yapma” yarışmasında 2’ncilik elde etti.

A+A-

ABDULLAH UZUN
Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın makamında plaket vererek ödüllendirdiği Pazarlı genç öğrenci, Türkiye’de yapılan birçok yarışmada derece yaparak altın, gümüş ve bronz madalyalar kazandığını ifade ederek, son olarak ise Bolu’da 20 kişinin katıldığı yarışmada 2.olma başarısı gösterdiğini söyledi.

Deniz Yavuz, “1.Ulusal Bolu Yemek Yarışmasında dallarında uzman öğrenciler ile yarıştım. 2. oldum. Benim yarışmaya katılmamda sponsorluk yapan Pazar Belediyesine ve Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Basa’ya teşekkür ediyorum. Pazar’ı başarı ile temsil ettiğim için de çok mutluyum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Basa da başarılı öğrenciyi tebrik ederek,“Pazar adına yarışan öğrencimizin bu yarışmada 2. olması bizi gururlandırdı. Başarılarının devamını diliyorum. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum