1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarlı hentbolculara üst düzey uğurlama
Pazarlı hentbolculara üst düzey uğurlama

Pazarlı hentbolculara üst düzey uğurlama

Türkiye kupası maçı için Sivas’a gidecek olan Pazarspor Bayan Hentbol Takımını Kaymakam ve belediye başkanı son idmanda yalnız bırakmadı.

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve Belediye Başkanı Ahmet Basa Türkiye kupası maçı için Sivas’a gidecek olan Pazarspor Bayan Hentbol Takımını düzenlenen törenle uğurladı.

paz4.20140911122719.jpg

Cuma günü oynayacağı ilk maç için Perşembe günü Sivas’a hareket edecek olan takımı son idmanında yalnız bırakmayan Kaymakam Aslan ve Başkan Basa, başarı dileğinde bulundular.

paz1.20140911122731.jpg

Kaymakam Aslan Pazarspor’un futbol ve hentbol branşlarında profesyonel olarak yer almasının önemli olduğuna vurgu yaparak, “Pazarspor, ilçemizin gurur kaynağı, göz bebeğimiz. Bu anlamda da gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz. Maçlar başladığında da görülecektir hentbol branşında özellikle bayan izleyiciler tarafından ilgi çeken bir branş yörede. Geçen yıl iyi mücadele edip istediğimiz noktaya ulaşamasak da bu sene inşallah ulaşacağız. Biz de imkânlarımız doğrultusunda sizlere destek olmaya çalışacağız. Sizlerin istekleri ve bizlerin desteği ile de Pazarspor Bayan Hentbol takımımızın Süper Lig’e ulaşacağını ben hissediyorum. Yarın gideceğiniz Türkiye Kupası maçı için de başarılar diliyorum. Fazla zorlanmadan istediğimizi alacağımızı ve lehimize sonuçlanacağını tahmin ediyorum ve hepinize başarılar diliyorum” dedi.

paz3.20140911122744.jpg

Teknik direktör Fatma Badoğlu yeni transferleri tanıtırken, bu yılki kaptanlar da belli oldu. Birinci Kaptanlık görevine Sıdıka Kurban, 2. kaptanlığa da Milica Miloseviç getirildi.

paz2.20140911122757.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum