1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı Kick Boks ekibi STK desteğiyle 2 madalya kazandı
Pazarlı Kick Boks ekibi STK desteğiyle 2 madalya kazandı

Pazarlı Kick Boks ekibi STK desteğiyle 2 madalya kazandı

Pazarlı Kick Boks sporcuları, Pazar STK'larından aldıkları destekle katıldıkları Antalya'daki uluslararası turnuvada 2 madalya kazandı. 23 ülkeden 1600 sporcunun katıldığı turnuvada Rize Pazar ekibi 86 ve 89 kiloda madalyaya ulaştı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Antalya’da 4 - 8 Nisan tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Avrupa Kick Boks Turnuvası’nda Pazar Halk Eğitim Müdürlüğü Sporcularından 86 kiloda Salim Günaydın ve 89 kiloda Bedirhan Poyrazoğlu bronz madalya elde etti. 

kick10.jpg

23 ülkeden 1600 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuva büyük ilgi görürken, madalya kazanan Pazarlı sporcular, film gibi bir maceranın ardından son anda Antalya’ya giderek maçlara çıktı.

kick9.jpg

Turnuvaya katılmaları için gerekli 5 Bin TL’yi destek istedikleri asıl kurumlardan alamadıklarını ifade eden sporcular, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel’in öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla Antalya’ya gittiklerini ifade etti.

kick7.jpg

Antrenör Cengiz Yoğurtçu, Gençlik ve Spor Bakanına özel kalem üzerinden ulaşmaya çalıştıklarını ancak kendilerine destek olunmadığını ifade ederek, “Bize Pazar’da Şoförler Odası Başkanımız Osman Yüksel öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşları destek oldu ve bu turnuvaya katılarak ilçemize 2 madalya getirdik.” dedi.

kick8.jpg

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel de yaptığı açıklamada, gençlerin talepleri karşısında seferber olduklarını ve Pazar’daki tüm STK’ları harekete geçirerek Antalya’daki turnuvaya katılmalarını sağladıklarını söyledi.  

vid1.jpg

kick4.jpg

kick3.jpg

kick2.jpg

kick1-002.jpg

kick5.jpg

kick6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum