1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı minikler bilimle buluşturuldu
Pazarlı minikler bilimle buluşturuldu

Pazarlı minikler bilimle buluşturuldu

Pazar Mesut Yılmaz İlkokulunun minik öğrencileri bilimle buluştu...

A+A-

Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu anasınıfı öğrencileri, çocuklarda bilime ilgi duyurulması amacıyla öğretmenleri ve okul müdürleriyle beraber Rize Fatma-Nuri Erkan Bilim Sanat Merkezine bir gezi düzenledi.

blm4.jpg

Etkinlik kapsamında, bilim sanat merkezini gezen öğrenciler, burada yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi aldılar. 

blm6.jpg

Mesut Yılmaz İlkokulu olarak bilimle büyüyen çocuklar sloganı ile hareket edeceklerini ifade eden Okul Müdürü Mustafa, Duran gezilerin diğer sınıflarla da devam edeceğini söyledi.

blm3-001.jpg

Müdür Duran, bilimin önemini vurgulamak amacıyla yapılan gezide öğrencilerin ufuklarının geliştirilmesinin amaçlandığını ifade ederek, “Merkeze devam eden öğrencilerimizin tasarlamış olduğu bilimsel materyaller, ana sınıfı miniklerinin oldukça ilgisini çekti. Öğrencilerimizi; araştıran, inceleyen, üreten, ürettiğini kullanan bireyler olarak ülkesine yararlı bireyler olarak yetiştirmek hedefindeyiz.” dedi.

blm5.jpg

Gezi sonrasında minikler parkta, günlerini eğlenceli bir şekilde tamamladılar.

blm2-001.jpg

blm1.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız