1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı Muhtarlar Ünye'de Kaymakam Güney ile hasret giderdi
Pazarlı Muhtarlar Ünye'de Kaymakam Güney ile hasret giderdi

Pazarlı Muhtarlar Ünye'de Kaymakam Güney ile hasret giderdi

Pazarlı muhtarlar, Çanakkale Şehitliğini ziyaret için yola çıktıkları Pazar'dan, yol güzergahındaki Ünye'de Kaymakam Ü. Hüseyin Güney'in misafiri olup hasret giderdiler.

A+A-

Pazarlı muhtarlar, Çanakkale Şehitliğini ziyaret ve ardından Ankara’da yapılacak olan 14 Mayıs Çiftçi Bayramına katılmak için 11 Mayıs Çarşamba günü Pazar’dan yola çıktı.

muht8-001.jpg

Ünye’de Kaymakam Ümit Hüseyin Güney tarafından akşam yemeğinde ağırlanan muhtarlar eski günleri yad ederek nostalji yaşadılar. 

muht6-001.jpg

Kaymakam Güney, Pazar’da görev yaptığı dönemde birlikte çalıştığı muhtarları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, muhtarlar da ilçeye verdiği hizmetlerden ötürü kendisini unutmadıklarını ve Çanakkale programı için çıktıkları yolda, hasret gidermek için kendisine uğradıklarını söylediler.

muht3-002.jpg

Daha sonra Kaymakam Selçuk Aslan’ı ziyaret amacıyla Osmancık’a geçen muhtarlar, Kaymakam Aslan’ın ilçe dışında olması nedeniyle Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı tarafından ağırlandılar.

muht5-001.jpg

Yol güzergahında Bandırma’da Pazar Aktaş köyünden iş adamı Ali Beyaz tarafından sabah kahvaltısında ağırlanan muhtarlar Pazar’ın selam ve kokusunu Türkiye’nin dört bir yanına taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

muht7-001.jpg

muht4-002.jpg

muht2-003.jpg

muht1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum