1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı muhtarlara Ankara'da dernek ağırlaması
Pazarlı muhtarlara Ankara'da dernek ağırlaması

Pazarlı muhtarlara Ankara'da dernek ağırlaması

Çanakkale programı ve Çiftçiler Günü kutlaması için Türkiye turuna çıkan Pazarlı muhtarlar, Ankara'da Pazarlılar Derneği'ne konuk oldu.

A+A-

Pazar Muhtarlar derneğinin düzenlediği gezi programı dâhilinde Pazar’dan yola çıkan 40 muhtar, Ankara durağında Pazarlılar Derneğinde ağırlandı.

mhtr2-001.jpg

Ankara Pazarlılar Dernek Başkanı Selahaddin Bal Pazarlı muhtarları Ankara’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Muhtarlarımızı dernek evimizde misafir etmekten büyük onur duyduk. Kahvaltı eşliğinde sohbet edip Pazar kokusu aldıktan sonra horon ve tulum eşliğinde muhtarlar toplantımızı gerçekleştirdik. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımızın başlattığı muhtarlar toplantıları bakanlıklar, belediyeler, kamu kurumları ve STK’lar tarafından benimsenerek tekrarlanmaktadır. Biz de Pazarlılar Derneği olarak bir ilke imza attık. Şöyle ki; tulum ve horon eşliğinde ilk muhtarlar toplantısını gerçekleştirdik. Muhtarlarımızla Pazar’ı ve Pazarlı’yı konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızdan özellikle, köylerinden, mahallelerinden çıkıp Ankara’da yaşayan veya bir vesile ile Ankara’ya yolu düşen tüm hemşerilerimizin derneğimize uğramalarını ve birlik beraberlik ruhu ile gurbette kaynaşarak dernek çatısı altında bulunmalarını sağlamalarını istedik. Bizler gurbette kenetlenmeliyiz. İyi günümüzü, kötü günümüzü birliktelikle yaşamalıyız. Tüm ihtiyaçlarımızı öncelikle hemşehrilerimizle gidermeye çalışmalıyız. Birbirimize dernek çatısı altında ulaşırsak çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz kalmayacaktır. Bize uğrayarak şereflendiren Pazarlı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

mhtr1-001.jpg

mhtr3.jpg

mhtr4.jpg

mhtr5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum