1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı öğrencilerin ilginç buluşları sergilendi
Pazarlı öğrencilerin ilginç buluşları sergilendi

Pazarlı öğrencilerin ilginç buluşları sergilendi

Pazar Atatürk Anadolu Lisesi ve TOKİ Ortaokulu öğrencileri tarafından geliştirilen ilginç buluşlar, Tübitak 4006 Bilim Fuarı'nda sergilendi.

A+A-

Pazar Atatürk Anadolu Lisesi ve TOKİ Ortaokulu’ndan Bilim Fuarı Sergisi, birbirinden ilginç bilimsel çalışmalarıyla ilgi çekti.

serg6-003.jpg
 
Pazar’da Atatürk Anadolu Lisesi ve TOKİ Ortaokulu tarafından Tübitak Bilim Fuarı sergisi düzenlendi. Fuar açılışlarına Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa,  Kaymakam Refiki Murat Karaloğlu, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, siyasi parti ilçe başkanları, kurum müdürleri, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

serg3-005.jpg
 
Kaymakam Aslan öğrencilerin hazırlamış olduğu projeler konusunda bilgi alıp, çalışmaların amaç ve hedefleri ile öğrencilerin kariyer hedefleri konusunda sohbet etti. Projelerin makul, pratik,  geliştirilebilir ve günlük hayatta kullanılabilir olduğunu ifade eden Aslan, öğrencilere ve danışman öğretmenlerine başarı dileklerinde bulundu.

serg5-003.jpg

serg2-005.jpg

serg1-004.jpg

serg4-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum