1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı öğrencilerin Kaymakam Amca'larıyla hasbihali
Pazarlı öğrencilerin Kaymakam Amca'larıyla hasbihali

Pazarlı öğrencilerin Kaymakam Amca'larıyla hasbihali

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Veysel Vardal ilkokulunu ziyaret etti.

A+A-

4. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Kaymakam Aslan, öğrencilerle dersler, hedefledikleri meslekler, tuttukları takımlar, bölge coğrafyası ve ülke meseleleri hakkında konuştu.

okul6-001.jpg

Kaymakam Aslan, öğrencilerden ‘Kaymakam amcaları’ hakkında merak ettiklerini sormalarını da isteyerek gelen soruları cevapladı.

okul2-002.jpg

 Sınıflardan sonra öğretmenler odasında öğretmenleri de ziyaret eden Kaymakam Aslan “Öğretmenlerimize, öğrencilerimizin gelişimi konusunda gösterdikleri samimi gayret, özverili çalışmaları ve RENK projesinin uygulanmasındaki olumlu tavırları nedeniyle teşekkür ediyorum. Veysel Vardal Okulunun hazırladığı başarılı 23 Nisan gösterisi nedeniyle de sizleri ayrıca tebrik ediyorum. Öğretmenlerimizden okula Z kütüphane yapılmasıyla ilgili gelen talep konusunda ise Mesut Yılmaz ilkokulunda olduğu gibi velilerimiz öncü olursa biz de Kaymakamlık olarak desteğe hazırız.” dedi.

okul3-002.jpgokul4-001.jpgokul5-001.jpgokul1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum