1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı şehit polisin oğlundan yürek yakan paylaşım
Pazarlı şehit polisin oğlundan yürek yakan paylaşım

Pazarlı şehit polisin oğlundan yürek yakan paylaşım

Pazar Kayağantaş köyünden Şehit Özel Harekât Polisi Yaşar Yavaş’ın oğlunun, sosyal paylaşım sitesinde babası adına açılan sayfada yaptığı yorum yürekleri dağladı.

A+A-

Okul mezuniyet töreni sonrası, “Canım babam, bak biz mezun olduk ama sen yoksun” diye başlayanyorumu, okuyucuların yüreğini dağlarken, üst üste çok sayıda paylaşım aldı.

İşte o yorum: “Canım babam aslan babam yiğit babam..Bak biz mezun olduk ama sen yoksun..Bütün arkadaşlarım anne babasıyla geldi üzüldük ama kimseye belli etmedik ama sen hiç üzülme olurmu babacığım..Hem bizimde gurur duyduğumuz kahraman Babamız var..Bizde annemizle geldik ama annem hep ağlıyor baba. Bide annem diyorki..babanız hep yanımızda bizi görüyor duyuyor öylemi baba..bizde seni görelim duyalım baba olmazmı..biz seni çok özledik babacım..Hergece senin için dua ediyoruz..Allah çocukların dualarını kabul edermiş baba..inşallah cennette kavuşuruz..Ozaman sımsıkı sarılacaz öpücez koklıycaz babamm..seni hiç bırakmıycaz sende bizi bidaha bırakma olurmu babacım bidaha ayrılmıyalım seni çok seviyoruz seninle gurur duyuyoruzzzzz BABACIĞIMM”

sehit1-002.jpg

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Nisan ayının ilk haftasında gece terör örgütü mensuplarının zırhlı polis aracına düzenlediği roketatarlı saldırıda Rize Pazarlı Özel Harekât Polisi Yaşar Yavaş şehit olmuştu. Aslen Rize’nin Pazar İlçesi Kayağantaş (Sitori) Köyü nüfusuna kayıtlı olan Yavaş’ın ailesinin yaşadığı Ankara’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanmıştı.

İLGİLİ HABER: ŞEHİT ACISI RİZE'YE DE DÜŞTÜ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum