1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Pazarlı süper yetenek kaleci Rize'yi tercih etti
Pazarlı süper yetenek kaleci Rize'yi tercih etti

Pazarlı süper yetenek kaleci Rize'yi tercih etti

Geçen sezon mücadele verdiği Çaykurspor'da kalesinde tek gol görmeyen ve 3 de penaltı kurtararak sezonun en iyi kalecisi seçilen Pazarlı genç kaleci, bu yıl da tercihini Rize’den yana kullandı…

A+A-

Çaykurspor kulübü U16 futbol takımının kalecisi Talat İslam Çatan, geçen yıl başarılı bir sezonun ardından kalesinde tek bir gole dahi izin vermeyerek en iyi kaleci unvanını elde etmişti.

catan.jpg

Bu sezon birçok kulübün talip olduğu, Çaykurspor U16 takımının başarılı kalecisi Talat İslam Çatan 2001 yılında Rize’nin Pazar ilçesinde doğdu.

Pazar Zaferspor’da 4 yıl futbol oynadıktan sonra, Çaykurspor Kulübü Antrenörü Yaşar Yüksel tarafından keşfedilen Talat İslam Çatan, 2013 yılında Antrenörü tarafından Çaykurspor Kulübüne kazandırıldı.

Çaykurspor U16 kalecisi Talat İslam Çatan, Çaykurspor’da ilk sezon müsabakalarında kalesinde hiç bir gol görmeden, final maçlarında üst üste 3 penaltıyı kurtararak sezonu en iyi kalecisi seçildi.

Diğer takımlardan kendisine gelen bütün teklifleri kapatarak, geçen yıl geçirmiş olduğu çok başarılı bir sezonu bu yıl da grubunda en az gol gören kaleci olarak sürdürmek istediğini söyleyen çatan, “Rize’de mutluyum. İmkânlar çok iyi. Kendimizi geliştirmemiz ve yetiştirmemiz için tüm imkanlar mevcut. Bu sezon kulübüme daha faydalı olmak için daha çok çakışacağım” dedi.

Çatan, Çaykurspor’da ilk sezon şampiyonluk yaşadığını, bu sezon da rakiplerine kalesinin kapalı olduğunu ve 2016-2017 sezonunda takımının şampiyon olması için kalesinde gole fırsat vermeyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum