1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor, masaya yatırılıyor
Pazarspor, masaya yatırılıyor

Pazarspor, masaya yatırılıyor

Pazarspor'da yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında kongre tarihi belirlenecek. Başkan Yangın akşam da geniş katılımlı bir toplantı istedi.

A+A-

Hızır TONYALI - Pazarspor kulübünün geleceğiyle ilgili önemli kararların alınacağı istişare toplantısı yarın Pazarspor Kızkule Tesisleri’nde Başkan Hüseyin yangın’ın da katılımıyla gerçekleştirilecek.
Pazar kaymakamı, Belediye Başkanı, Pazarspor eski yöneticileri, Pazarspor’a direk veya dolaylı olarak katkıda bulunanlar, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Basın Yayın Kuruluşları’nın da davet edileceği toplantıda Pazarspor’un geleceğiyle ilgili önemli açıklamaların yapılması bekleniyor.
Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın yarınki toplantı öncesinde öğle saatlerinde Yönetim Kurulunu toplayacağını belirterek, “Olağan Genel Kurulumuzun tarihini belirleyeceğimiz Yönetim Kurulu toplantısından sonra akşam da geniş katılımlı bir toplantı yapacağız. Bu dönemde görevi bırakacağım. Bu nedenle gözümüz gibi baktığımız Pazarspor Kulübümüzün emin ellere teslim edilmesi ve o yapının oluşması için yapılacak toplantıda herkesin fikirlerini dinlemek istiyoruz. Bu toplantıya fikir, aksiyon, maddi ve manevi destek anlamında katkı yapacak herkesi davet ettik. Özellikle hariçten isimsiz eleştiri yapanlar gelip fikirlerini açık açık söylesinler.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum