1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor 2. yarı kendi sahasında oynamak istiyor
Pazarspor 2. yarı kendi sahasında oynamak istiyor

Pazarspor 2. yarı kendi sahasında oynamak istiyor

Pazarspor yönetim kurulu, takımın zor bir süreçten geçtiği bu dönemde yapımı devam eden ilçe stadının 2. yarı maçlara açılması için Kaymakam Ayhan Terzi ile istişare toplantısında bulundu.

A+A-

Pazarspor’da geçen hafta yapılan Olağanüstü Genel Kurul’un ardından göreve gelen yeni yönetim, Pazar kaymakamı Ayhan Terzi'yi ziyaret ederek destek istedi.

Başkan Vekili Mustafa Taşkın, Yönetim kurulu üyeleri Nurettin Altaylar, Musa Tafralı, Ahmet Yavuz Hekim, Murat Karahan ve Sami Kalyoncu tarafından yapılan ziyarette Kaymakam Ayhan Terzi’den destek beklediklerini ifade etti.

Başkan Vekili Mustafa Taşkın, ilk yarı takımın saha sıkıntısı nedeniyle zor bir dönem geçirdiğini ve puan sıralamasında kötü bir yere geldiklerini söyledi.

Olağanüstü genel kurul yaparak yeni bir yönetim ve yeni bir heyecanla işe koyulduklarını ifade eden Taşkın, 2. yarı maçları, yapımı devam eden Pazar İlçe Stadında oynamak istediklerini ve bu konuda da Kaymakam Terzi’den destek beklediklerini söyleyerek, “Yeni yönetim olarak, stadımızda çim serim işleminin tamamlanmasının ardından ikinci yarıda maçları kendi sahamızda oynamak için hızlı bir çalışma başlattık. Tribün inşasının tamamlanmasını beklemeden tek tribünde müsabakaların oynanması için federasyona başvuruda bulunduk. Yapılan denetim neticesinde eksik kriterlerin tamamlanması adına bu hafta yoğun bir mesai harcanacak. Dolayısıyla bu süreçte stadın maç oynanmaya hazır hale gelmesi için kaymakamlık, belediye, gençlik spor müdürlüğü ve tüm kuruluşların yardımlarına ihtiyacımız var. Bu anlamda destek bekliyoruz. Taraftarımızın önünde bu zor günleri atlatmak istiyoruz.” dedi.

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi de göreve geldiği günden itibaren Pazarspor için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu süreçte de gerekli desteği vereceklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum