1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor 3-2 mağlup oldu
Pazarspor 3-2 mağlup oldu

Pazarspor 3-2 mağlup oldu

Pazarspor Yozgat kampındaki İddia Corner Cup turnuvasının ilk maçında Yozgatspor’a 3-2 mağlup oldu. Pazarspor’un gollerini Eren ve Ali Özgür kaydetti.

A+A-

Karşılaşmaya hızlı başlayan Pazarspor üst üste geliştirdiği ataklarda Yozgat kalesinde gol ararken savunmasındaki anlaşmazlık nedeniyle ilk golü kendi kalesinde gördü. İlk yarının son dakikalarında yine kaptırılan bir topla Yozgatspor skoru 2–0 yaptı.
Pazarspor 2. yarıya gol ile başladı. Eren’in vuruşuyla farkı bire indirmesine rağmen Mavi Beyazlılar birkaç dakika sonra Yozgatspor’un golüne engele olamayınca skor 3–1 oldu. Genç oyuncu Ali Özgür’ün Pazarspor adına attığı gol ise skoru tayin etti: 3–2. Maçın 80. dakikasında Pazarspor’dan Mikail Üzümcü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Takviye şart
Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı Yozgat mağlubiyetinin eksiklerini görme açısından iyi bir müsabaka olduğunu belirterek, “Kamp dönemi hazırlık maçları sonuçtan çok sistemi oturtma ve eksikleri görme açısından değerlendirilir. Kazandığınız zaman göremediğiniz hatalarınızı kaybedince daha net değerlendirirsiniz. Bu açıdan kendimize denk bir ekip olan Yozgatspor ile yaptığımız karşılaşmada özellikle alternatif oyuncu eksikliğimiz öne çıktı. Biz kazanırken de aynı şeyi söyledik. Sağ ve sol kenar ile forvete kesinlikle takviye gerekiyor. Kampa sonradan katılan oyuncularımız var. Fizik olarak henüz tam yeterli seviyede değiliz. Ancak her geçen gün de daha iyiye doğru gelişme içerisindeyiz. Lige kadar istediğimiz seviyeyi yakalayacağız.” Dedi
Pazarspor kupada Pazartesi günü Bugsaş, Çarşamba günü Erzurumspor, Cuma günü Çankırıspor, Pazar günü Telekom ve Salı günü de Arsinspor ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum