1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor 3 oyuncu daha transfer etti
Pazarspor 3 oyuncu daha transfer etti

Pazarspor 3 oyuncu daha transfer etti

Dış transfer çalışmalarına devam eden Pazarspor Hakan Macit, Taner Yıldız ve Oğuzhan Azğar’ı renklerine bağladı. İlk hazırlık maçı ise 1-1 sona erdi.

A+A-

Erzurum kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Pazarspor dış transfer de Pendikspor’dan Hakan Macit, Bayrampaşa’dan Taner Yıldız ve Derince’den Oğuzhan Azğar’ı renklerine bağladı.
2006-2007 yıllarında Pazarspor forması giyen Hakan Macit yeniden Pazarspor’la mukavele imzaladı. Pendikspor, Orduspor, Gaziantep ve Aydınspor formaları da giyen stoper mevkii oyuncusu Hakan Macit, Ptt 1. Lig’de 95 müsabaka 4 gol, 2. Lig’de 169 müsabaka 12 gol ve 3. Lig’de 83 maçta 7 gol attı.
Taner Yıldız ise Kasımpaşa İstanbul ve Bayrampaşa takımlarının formasını giyerken 3. Lig’de 10, 2. Lig’de 31 ve Süper Lig’de 2 müsabakada forma giydi.
Samsun, Akhisar ve derince takımlarında oynayan Oğuzhan Azğar, 3. Lig’de 18, PTT 1. Lig’de 3 ve Süper Lig’de 6 müsabaka oynarken Ümit Milli takımlarında 71 kez görev verildi.
3 oyuncu da dün itibarı ile Erzurum kampına katılırken bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacak.
İLK HAZIRLIK MAÇI 1-1
Erzurum’da kamp çalışmalarını sürdüren Pazarspor ilk hazırlık maçında Ermenistan ekiplerinden Ganzasar ile 1-1 berabere kaldı.
Yen sezon hazırlıklarının ikinci etap kampını Erzurum’da sürdüren Pazarspor ilk hazırlık maçını Ermenistan Premier lig ekiplerinden Ganzasar ile oynadı. Genç oyuncuların oynadığı müsabaka 1-1 sona ererken Pazarspor’un golünü Hacı Şükrü Çiçek attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum