1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor alt yapıdan 3 oyuncu profesyonel oldu
Pazarspor alt yapıdan 3 oyuncu profesyonel oldu

Pazarspor alt yapıdan 3 oyuncu profesyonel oldu

Pazarspor U–19 takımından üç oyuncu, kulüp tarafından profesyonel yapılarak A takım kadrosuna dahil edildi.

A+A-

Alt yapıdan yetişen Kadir Çelik, Maksut Birben ve Mehmet Aytemiz profesyonel yapılırken sezon başı A takım kadrosuna dahil edilen Reşat Şen ile beraber bu yıl 4 oyuncu profesyonelliğe ilk adımı atmış oldu.

paz2.20141201193938.jpg

Aileleri ile beraber kendilerini profesyonel yapan imzayı atan futbolcular, yaptıkları açıklamada, “Alt yapısından yetiştiğimiz Pazarpor’da profesyonelliği adım atmak bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Bu mutluluğumuza sebep olan hocalarımıza, yönetimimize ve camiamıza çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandılar.

paz1.20141201193952.jpg

Başkan Hüseyin Yangın ise yaptığı açıklamada, “Alt yapı U-19 teknik direktörümüz Adem Nebioğlu’nun raporu ve Teknik direktörümüz Hasan Çelik’in talebi doğrultusunda üç oyuncumuz ile sözleşme yapma kararı alındı. Türk futboluna önemli sporcular kazandıran kulübümüz vizyonu doğrultusunda Maksut Birben, Mehmet Aytemiz ve Kadir Çelik’i de profesyonel yaparak A takım kadrosuna dahil etti. Sporcularımızın üzerinde emeği geçen tüm antrenörlerimize teknik ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Sporcularımızdan da bu noktadan sonra çok çalışarak kulübümüzün değişmez parçası olarak önemli adımlar atmasını bekleriz. Kendileri için bu önemli fırsatı iyi değerlendirmelerini temenni ediyoruz. Tüm camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum