1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor basket takımı başlıyor
Pazarspor basket takımı başlıyor

Pazarspor basket takımı başlıyor

Pazarspor Basketbol takımı 2. yarının ilk maçında deplasmanda Rize Gençlikspor ile Pazar günü yapacağı maçın hazırlıklarını devam ettiriyor.

A+A-

Cumartesi günü toplanarak 2. yarı hazırlıklarına başlayan Mavi Beyazlılar 13 Ocak Pazar günü Rize'de yapacakları Rize Gençlikspor maçı ile iyi bir başlangıç yapmak istiyorlar.
İlk yarı sonunda Gökmen ve Temuçin'i serbest bırakan Pazarspor, Rize Gençlikspor'dan Yahya ve İstanbul Üniversitesi'nden tecrübeli playmaker Mert'i kadrosuna dahil etti. Takım koçu Hüseyin Erdoğan 2. yarıda eksik yerleri alınan oyuncularla takviye ettiklerini belirterek, “ikinci yarıda hedefimiz seyir zevki yüksek bir takım ile taraftarımızın karşısına çıkmaktır. Başı dik, heyecan veren, kazanma arzusuyla dolu bir Pazarspor seyrettirmek için çok daha özverili bir çalışma içerisine girdik. Takımımızda da bu potansiyel vardır. Bizim görevimiz ise bu değerleri ortaya çıkarıp grupta iddiamızı ortaya koymaktır. Taraftarlarımızı ikinci yarının ilk maçında Pazar günü Rize'de oynayacağımız maça bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum