1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor bu hafta taraftarıyla buluşuyor
Pazarspor bu hafta taraftarıyla buluşuyor

Pazarspor bu hafta taraftarıyla buluşuyor

Stadındaki yenileme çalışmaları nedeniyle maçlarını dışarıda oynayan Pazarspor, bu hafta sonu 2. yarının ilk maçında taraftarıyla buluşacak.

A+A-

Pazar ilçe stadındaki onarım çalışmaları tamamlanırken Pazar günü oynanacak İnegölspor maçına yetiştirilmesi için yoğun bir çaba harcandı.

stat07.jpg

Pazarspor Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yurtseven’in özel gayretleriyle ilçe stadındaki çevre temizliği tamamlanırken, yeniden ilk maçın Arhavi’de oynanması yönündeki endişe de sona erdi.

stat06.jpg

Bugün yapılan yoğun çalışma sonrası stat, Pazar günü oynanacak maça hazır hale getirildi. Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan da statta incelemelerde bulundu.

yangin.20140311160230.jpg

Pazarspor Başkanı Hüseyin yangın ise Pazar günü taraftarı maça davet ederek, “Bu sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarı maçlarımızın ilk 4’ünü Rize Yeni Şehir Stadında, son 5’ ini de Arhavi Şehir Stadında oynadık. Bu maçlarda bizleri Pazar’dan gelerek destekleyen vefakâr Pazarspor taraftarları ile birlikte Arhavi’deki maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan Arhavili sporseverlere özellikle teşekkür ediyoruz. Şimdi evimizdeyiz, zemini yenilenen, tribünü büyütülüp üzeri kapatılan, elektronik skorboard monte edilen ve muhtelif eksiklikleri giderilen stadyumumuzda ilk maçımızı 18 Ocak Pazar günü saat 13:00 da İnegölspor ile oynayacağız. Stadyumumuzun yenileme ve onarım süresince destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Şimdide sıra bizde; yeni ve yenilenen stadımızda, sizlerle yeni heyecanlar, mutluluklar yaşamak, yaşatmak adına bizler, sporcularımız ve hocalarımız sabırsızlanıyoruz. Ligin ilk yarısını 25 puanla bitirecek bu yarışta bizde varız dedik. Ligin ikinci yarısında yarışa devam demek ve üst sıralara tırmanmak için yeni stadımızda ilk maçımız olan İnegölspor maçını sizlerinde desteği ile kazanmak istiyoruz. Biz hazırız, sizleri ve bölgemizdeki tüm sporseverleri 18 Ocak Pazar günü saat 13: 00 da oynanacak İnegölspor maçımıza bekliyoruz. İnegölspor maçımızda numaralı tribün 2,5 TL, kapalı tribün 5 TL olacak olup maç bileti ile birlikte taraftarlarımıza kaşkol, bere, çıkartma ve benzeri armağanlarımız olacaktır.” dedi.

stat04.jpg

tat05.jpg

stat03.jpg

stat02.20150115183312.jpg

stat01.20150115183321.jpg

saha1.jpg

saha2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum