1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Bulancak'a fark attı:7-1
Pazarspor Bulancak'a fark attı:7-1

Pazarspor Bulancak'a fark attı:7-1

Deplasmanlı Süper Gençler Liginde bugün Pazar İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Mavi Beyazlı evsahibi ekip 7-1 gibi farklı bir skorla kazandı.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazarspor Paf Takımı Deplasmanlı Süper Gençler Liginde kendi sahasında Bulancakspor’u 7–1 gibi farklı sonuçla mağlup etti.
Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Pazarspor, rakibinin savunmadaki hatalarını da çok iyi değerlendirerek müsabakayı farklı şekilde kazanmasını bildi.

 
Trabzonspor’un ardından ikinci durumda bulunan Pazarspor Paf takımı’nın Bulancak ile yaptığı maçı izleyen A takım teknik direktörü Mehmet Birinci, futbolcuların performansını çok beğendiğini belirterek “Mükemmel bir karşılaşma oldu. Gençler çok iyi bir oyun çıkararak farklı galip gelmeyi başardılar. Hepsini kutluyorum. Böyle oynadıkları takdirde A takıma katacağımız oyuncular olacak” dedi.
 
HAKEMLER: İbrahim Karaca ***, İlhami Aşçı ***, Kerim Uzun ***
PAZARSPOR: Ömürcan ***, Doğan ***, Ali Çakır ***, Serhat ***, Avni ***, Erdinç ***(dk 68 Can **), Feyyaz ***,(dk65 Fatih**), Yasin ****, Ali Özgür ****,( dk66 Muhammet **), Ali Osman ***, İhsan ***
BULANCAKSPOR: Aykut *, Aziz *, (dk38 Eren *), Levent *, Oktay *, Soner *, Abdullah **, Ahmet *, Ömercan *, Mustafa *, Oğuzhan *, Muhammet *
GOLLER: Dk 10 ve 34 Ali Özgür, Dk 43 Feyyaz, dk 47 İhsan, dk 60 Erdinç, Dk 64 avni, Dk 86 Fatih (Pazarspor) Dk 81 Oktay (Bulancakspor)
 
Bir maç fazlalığı olan Mavi Beyazlılar Cumartesi günü deplasmanda takipçisi Giresunspor ile tarihi bir maç oynayacak. Pazarspor'un sıralamadaki yerini korumak için en az beraberlikle maçı tamamlaması gerekiyor. 17 maç yapan Pazarspor'un ilk iki için verdiği mücadelede durumunu garantiye alması içinse 16 maç oynamış Giresunspor karşısında mutlaka galip gelmesi gerekiyor.

PUAN DURUMU 
                                   O    G    B    M   A    Y    P
TRABZONSPOR:   16   12   4    0   54   6   40
PAZARSPOR:         17   12   1    4   46  23  37
GİRESUNSPOR     16  10    5    1   33  10  35

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum