1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor, çıkmadık candan ümidi kesmedi!
Pazarspor, çıkmadık candan ümidi kesmedi!

Pazarspor, çıkmadık candan ümidi kesmedi!

Ligde son 5 haftaya girilirken Nazilli deplasmanında 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen, son dakika golüyle 3 puanı alan Pazarspor, rakiplerinin de puan kaybettiği haftada ligde kalma adına az da olsa umudunu korudu.

A+A-

Pazarspor, pes etmiyor.

Son 5 haftaya girilirken ligde umudunu devam ettirmek isteyen Mavi Beyazlılar Nazilli deplasmanında 1-0 mağlup duruma düştüğü maçtan son saniyelerde bulduğu golle 2-1 galip ayrıldı.

4 maç kala, rakiplerinin de puan kaybettiği haftada Pazarspor yeniden ligde kalma adına umutlandı...

pazarspor5-005.jpg

NAZİLLİ BASINI MAÇI 'KARA PAZAR' BAŞLIĞIYLA GEÇTİ!
 

Pazarspor’un deplasmandaki Nazilli galibiyeti, bölge basınında da şaşkınlığa neden oldu.

Play Off için Pazar maçından 3 puan hesabı yapan ve 1-0 öne geçmesine rağmen müsabakadan 2-1 mağlup ayrılan Nazilli Belediyespor, maç sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Saha içinde yaşanan gerginliğin stat dışına taştığı maçla ilgili Nazilli basını “NAZİLLİ’DE KARA PAZAR” başlığını kullandı.

İşte gazeteci arkadaşımız Ümit Özmen’in maç sonrası yazdığı haber:

- NAZİLLİ’DE KARA PAZAR
- Nazilli Belediyespor: 1 Pazarspor: 2

ÜMİT ÖZMEN (NAZİLLİ) - TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Pazarspor’a 2-1 mağlup oldu. 30. hafta karşılaşmasında Rize temsilcisi Pazarspor’a son dakikada yediği golle 2-1 kaybetti. Maça hırslı başlayan ev sahibi Aydın temsilcisi Nazilli, ilk dakikalarda üstünlüğü sağlarken Zafer ve Doğancan ile sayısız gol fırsatını değerlendiremedi. Doğancan’ın üstün maç performansı sergilediği karşılaşmada Mutlu’nun düşük performansı ise tepki topladı. Nazilli İlçe Stadı’nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmada siyah beyazlıların golünü 33. dakikada Zefer Özden kaydederken, konuk ekibin beraberlik golünü 52. dakikada Muhammet Emre ve galibiyet golünü ise 90+3’de Gökhan kaydetti. Nazilli Belediyespor ligde 5 hafta sonra hem de sahasında mağlubiyetle tanışırken haftayı 39 puanla 9. sırada tamamladı.

pazarspor6-003.jpg

MAÇIN KARNESİ

Dk.16; Ev sahibi Nazilli ekibinde Murat’ın ara pasında rakip ceza alanına sarkan Zafer Özden, kaleci Reşat’ı çalımlasa da 6 pas üzerinde sol ayağına çarpan top boş kale yerine direği sıyırarak auta çıktı.

Dk.19; Deplasmanda galibiyet alarak alt sıralardan kurtulmak isteyen Pazarspor da sağ kanattan Hakan’ın açtığı ortasında Fatih Mustafa topa gelişine sert vurdu. Fatih Mustafa’nın şutunu kaleci Osman güçlükle kornere çeldi.

Dk.26; Galibiyet için yüklenen Nazilli ekibinde Doğancan’ın pasıyla buluşan Yüksel’in 25 metreden vurduğu sert şutu kaleci Reşat tokatladı. Önünde kalan topa sert vuran Mutlu’nun şutu yerde kalan kaleciyi de aşarak boş kale yerine az farkla üstten auta çıktı.

(GOL) Dk.33; Ev sahibi Nazilli’de Fatih Üge’nin orta sahadan attığı ara pasında defans arkasında topla buluşan Zafer Özden, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu kontrol ederek plase vuran Zafer’in şutunda meşin yuvarlak kalecinin sağından ağlarla buluştu: 1-0.

Dk.49; İkinci yarıya hırslı başlayan Pazarspor’da Caner Yılmaz beraberlik golüne çok yaklaştı. Orta sahada kazandığı topu 40 metre sürerek çalımlarla ev sahibi ceza alanına sokulan Caner Yılmaz, plase ile topu kaleye gönderdi. Kaleci Osman’ın müdahalesinde dönen topa tekrar d

(GOL) Dk.52; Sol kanattan atak geliştiren Pazarspor’da Gökhan’ın açtığı ortasında ceza alanı içinde yaşanan karambolde topla son buluşan Muhammet Emre sert ve düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1.

Dk.54; Deplasmanda galibiyet için yüklenen Pazarspor’da Evren’in sol kanattan açtığı ortada Nazilli ceza alanında penaltı noktasında yaşanan karambolde topa son vuran Muhammet Emre’nin şutu üst direği sıyırarak auta çıktı.

Dk.57; Ataklarını artıran konuk ekipte Fatih Mustafa’nın sol kanattan açtığı ortada defanstan dönen topa ceza yayında sert vuran Gökhan Ünver’in şutunda kaleci Osman’ı aşan top üst direğe çarparak auta çıktı.

Dk.62; Pazarspor atağında Aykut’un ara pasına ceza yayı üstünde topla buluşan Caner’in şutunda kaleci Osman’ı geçen top direğe çarparak auta çıktı.

Dk.74; Orta sahada ikili mücadelede Halil topu kazanarak Yüksel’e aktardı. Yüksel’in sağ kanatan açtığı ortasında ön direkte topa iyi vuran Murat’ın kafa şutunda meşin yuvarlak kaleci Reşat’ı aşarak yan ağlarda kaldı.

Dk.90+1; Galibiyet için yüklenen siyah incilerde Caner’in sol kanattan açtığı ortasında ceza yayında topa gelişine vole vuran Halil’in sert şutunu kaleci Reşat muhteşem bir refleksle uzanarak kornere çeldi.

(GOL) Dk.90+3; Ateş hattından uzaklaşmak için varolma mücadelesi veren konuk ekip Pazarspor’da Evren’in defans arkasına attığı topu ofsayt gerekçesiyle Nazilli Belediyesporlu futbolcular duraksarken, hakemin devam ettirdiği pozisyonu sürdüren Pazarspor’da Gökhan Ünver plase ile topu ağlara gönderdi: 1-2.   

pazarspor4-007.jpg

STAT: Nazilli İlçe

HAKEMLER: Gökhan Özbulut **, Metin Cebeci **, Turgay Emre Memişoğlu ***

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Osman *, Hakan **, Sabri **, Nuh *, Yüksel **, Mutlu * (Dk.58 Caner Hüseyin *), Zafer ***, Mehmet Ersavaş **, Doğancan *** (Dk.85 Mert Çapar ***), Fatih ** (Dk.46 Halil ***), Murat ***

PAZARSPOR: Reşat ****, Fatih Mustafa ** (Dk.84 Mehmet Aytemiz **), Gökhan ***, Evren **, Ozan ***, Aykut ***, Taner * (Dk.46 Muhammet Emre **), Tugay **, Hakan * (Dk.70 Maksut **), Devrimcan **, Caner ****

SARI KART: Mehmet Ersavaş, Zafer, Hüseyin Bülbül, Sabri (Nazilli Belediyespor) – Hakan, Aykut, Ozan (Pazarspor)

GOLLER: Dk.33 Zafer (Nazilli Belediyespor) – Dk.52 Muhammet Emre, Dk.90+3 Gökhan (Pazarspor)

pazarspor3-008.jpg

MAÇIN NOTLARI;

* Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat karşılaşmayı Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve kulüp yöneticileriyle ile birlikte izledi.

* Kulübe desteğini çektiğini söyleyen Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, 84 aylık başkanlığı döneminde 6. kez Nazilli ekibinin bir maçına daha katılmadı.

* Kart cezalısı Yılmaz Özeren’in kadroda olmadığı zorlu karşılaşmayı bine yakın Nazilli Belediyespor taraftarı takip etti.

* Karşılaşmanın 85. dakikasında Nazilli Meydan grubu ‘Nerede Nerede Haluk Başkan Nerede’ ve ‘Özledik özledik Haluk Başkanı Özledik’ sloganları atarak Onursal Başkan Haluk Alıcık’ı takıma destek çıkmaya ve stada gelmeye davet etti.

* 33. dakikada Zafer Özden’in attığı golün ardından yedek kulübesinden aldıkları Türk Bayrağı’nı açan Nazilli Belediyesporlu futbolcular asker selamı vererek golü şehitlere ve terörle mücadele eden güvenlik güçlerine armağan ettiklerini dile getirdi.

pazarspor8-002.jpg

* 75. dakikada yaşanan ikili mücadelede yerde kalan Devrimcan, uzun süre Zafer için kırmızı kart istemesi futbolcuları gerdi. Oyundan çıkarak yedek kulübesinde oturan Pazarsporlu Hakan Sayar’ın söylemleri ile gerilen ortamda futbolcuların yumruklaşması gerilimi tırmandırdı. Yöneticiler ve futbolcuların itişmelerine neden olaylar hakem ve polisin araya girmesi ile son buldu. Olayları yatıştırmak için sahaya giren ve futbolcularını ayıran Genel Kaptan Hakan Alıcık ise maçın orta hakemi tarafından tribüne gönderildi.

pazarspor7-004.jpg

* Maçın bitiş düdüğünün ardından bir grup Nazilli Belediyespor taraftarı takımının soyunma odası önüne gelerek Mutlu İlengöz’ü protesto etti. Mutlu’nun taraftara küfür ettiğini iddia eden bir grup taraftarın Mutlu ile görüşme talebine kaptan Zafer Özden ve Teknik Direktör Cüneyt Biçer olumsuz yanıt verirken, Biçer; sinirleri gergin olan her iki tarafın birkaç gün içinde görüştürülerek olayın tatlıya bağlanması gerektiğini dile getirdi.

galeri.gif

cetvel30.png

İŞTE SON 4 HAFTA FİKSTÜRÜ

kalanson4hafta.png

galeri.gif

pazarspor2-010.jpg

pazarspor1-009.jpg

galeri.gif

pazarspor9-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum