1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Derincespor maçına hazırlanıyor
Pazarspor Derincespor maçına hazırlanıyor

Pazarspor Derincespor maçına hazırlanıyor

Ligde hoca değişikliğinin ardından üst üste aldığı 2 galibiyetle rahatlayan Pazarspor, ilk yarının bitimine 2 maç kala evindeki son maçında kendisi ile aynı puana sahip Derincespor'u konuk edecek.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor ilk yarının evindeki son maçını Derincespor ile pazar günü oynayacak.

paz1-033.jpg

Aynı puana sahip 2 takımın mücadelesi Pazar İlçe Stadında 11 Aralık Pazar Günü Saat 13.00'de oynanacak.

cetv15-002-001.png

İlk yarının son 2 haftasına girilirken, pazar günkü zorlu mücadele için hazırlıklarını sentetik sahada devam ettiren Mavi Beyazlı ekipte son 2 maçta alınan 6 puanın özgüveni hakimdi. 

sinanbayraktar-002.jpg

Teknik Direktör Sinan Bayraktar, taraftarı maça davet ederek, “Zorlu 2 müsabakadan galip ayrılmak bizi son derece memnun etti. Bu iki galibiyet geleceğe daha iyi bakmamızı sağlıyor. Ama futbolda dün diye bir şey yok. Bizim için şimdi son iki hafta önemli. O iki galibiyet iyi oldu; moral motivasyonumuzu yükseltti. Ama bu hafta oynayacağımız Derincespor maçı farklı bir atmosferde olacak. Alt sıraları ilgilendiren müthiş zor bir maç. Biz ayağımızı yere sağlam basarsak, aynı isteği mücadeleyi ortaya koyarsak inşallah bu maçtan da 3 puan ile ayrılmayı istiyoruz. Tabii ki burada taraftarımızın da bizi desteklemesi gerekiyor. On ikinci adam sahada olur, oyuncularımızı sonuna kadar desteklerse istediğimiz şekilde sonuçlandırırız. Her maçı final havasında değerlendiriyoruz. Devreye kadar iki maçımız var; onlara kitlendik. Kazanıp devam etmek istiyoruz" dedi.

galeri.gif

video1.png


Pazarspor Derincespor maçına hazırlanıyor paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum