1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR DİKİŞ TUTMUYOR!
PAZARSPOR DİKİŞ TUTMUYOR!

PAZARSPOR DİKİŞ TUTMUYOR!

Evinde 6 puanlık maçta Konya Anadolu Selçukspor'u ağırlayan Pazarspor, taraftarının da stadı ful doldurup destek verdiği maçta, 1-0 öne geçmesine rağmen, uzatmada yediği golle müsabakayı 2-1 kaybetti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor'da kötü gidiş fren tutmuyor. Evinde tarihi bir taraftar desteğiyle, dişine göre rakip Konya Anadolu Selçukspor'u ağırlayan Pazarspor, 1-0 öne geçmesine rağmen maçı 2-1 kaybetti.

Pazarspor maçın son 15 dakikasını ise Tugay'ın kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi oynadı.

paz9-001.jpg

Stat: İlçe
Hakemler: Hakan Akmısır, Ulaş Aksoy, Halil İbrahim Atabay
Pazarspor: Fethi, H. Şükrü, Maksut, Gökhan, Muhammet, Ozan, Taner, Tugay, İzzet, Tahir, Aykut
Konya Anadolu Selçukspor: Ahmet, Can Demir, Seddar, Oğuz, Ali, Tufan, Yusuf, Ahmet Önay, Aykut, Soner, Okan
Goller: Dk. 31 Maksut (Pazarspor) dk. 43 Aykut dk. 90+4  Seddar (Konya A. S.)
Kırmızı Kart: Dk. 75 Tugay (Pazarspor)

paz10-001.jpg

Pazarspor, hoca değişikliğine rağmen beklenen sıçramayı bir türlü yakalayamıyor.

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Mavi Beyazlı takım, kulüp başkanı Hüseyin Yangın’ın sezon başında ortaya koyduğu kan ve gözyaşı hedefine adım adım yaklaşırken, 11. hafta geride kalmasına rağmen 3 puanla ligin dibine demir attı.

paz11-001.jpg

İstanbul deplasmanında liderden beraberlik koparıp bugün çıkış için umutlanan Pazarspor’un taraftara yaptığı destek çağrısı da karşılık bulurken tribünler tıklım tıklım doldu. Sahada hiçbir varlık ortaya koyamayan Pazarspor 1-0 öne geçmesine rağmen ezik futbolu ve aldığı mağlubiyetle taraftarının da boynunu büktü.

paz8-001.jpg

Maçın 31. dakikasında Maksut’un attığı golle 1-0 öne geçen Mavi Beyazlı ekip soyunma odasına bu skorla gitmeyi arzularken 43. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı.
Maçın ikinci yarısında galibiyeti getirecek futbolu ortaya koyamayan Pazarspor, uzatma dakikalarında yediği şok golle de sahadan 2-1 mağlup ayrılarak, adeta ligde son sıraya demir attı… 

paz7-002.jpg

paz6-001.jpg

paz5-004.jpg

paz4-004.jpg

paz3-005.jpg

paz1-009.jpg

paz2-008.jpg

DETAYLAR AZ SONRA...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
35 Yorum