1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR EVİNDE FARK YEDİ
PAZARSPOR EVİNDE FARK YEDİ

PAZARSPOR EVİNDE FARK YEDİ

2. yarının ilk maçında evinde Bayrampaşaspor ile karşılaşan Pazarspor, 3-0 mağlup oldu!

A+A-

İlk yarıyı hayal kırıklığıyla son sırada tamamlayan ve 6 oyuncu ile yollarını ayırdıktan sonra Antalya'da kampa giren Pazarspor, 1 aylık devre arasının ardından bugün evinde Bayrampaşaspor ile 2. yarıya merhaba dedi.

Bayrmpaşa karşısında silik bir futbol ortaya koyan Pazarspor, sahadan 3-0'lük skorla farklı şekilde mağlup ayrıldı.

Takım oyunu ve ciddiyetten uzak, kendinden bezmiş bir ekip görünümündeki Pazarspor, 85. dakikada yediği golden sonra tamamen çözüldü ve 4 dakikalık uzatmada kalesinde 2 gol daha gördü ve maçı 3-0 mağlup bitirdi.

galeri.gif

Stat: İlçe
Hakemler: Hasan Avcı, Belgin Kumru, Hakan Betaş 
Pazarspor: Fethi, Gökhan Ünver, Evren, Muhammet Emre, Ozan (dk.68 Cem), Taner (dk.84 Aykut Sevim), Aykut Civelek, Hakan, Mert, Mustafa, Caner Yılmaz.
Bayrampaşa: Sercan, Koray, Oğuz (dk. 79 Samet), Sinan, Gökhan Öztürk (dk. 60 Melik), Muhittin, Caner Turp, Mehmet, Berat, Zekeriya, Feridun.
Goller: Dk. 85 ve 90+4 Sinan, Dk. 90 Feridun (Bayrampaşa)
Kırmızı kart: Dk. 90 Cem (Pazarspor)
Sarı kartlar: Dk. 85 Aykut Sevim (Pazarspor), Dk. 49 Oğuz, Dk. 74 Feridun (Bayrampaşa)

Pazarspor, 1 de kırmızı kart gördüğü maçta Bayrampaşa'ya 3-0 mağlup oldu.

İlk yarıyı son sırada tamamlayan takımları ile yarım sezon sıkıntı yaşayan ve devre arasında yapılan operasyonlara güvenerek tribünleri dolduran Pazarspor taraftarları, maç sonunda büyük bir hayal kırıklığı ile stadı terk ettiler.

İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçın 2. yarısında oyundan düşen Pazarspor'a karşı Bayrampaşa etkili ataklarla gol aramaya başlarken 85. dakikada gelen gol konuk ekibi coşturdu.

Üst üste 2 gol daha bulan Bayrampaşa, beraberlik için geldiği Pazar'dan 3 puanı 3 gol ile alarak dönerken maç sonunda soyunma odasında büyük sevinç yaşadılar...

galeri.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum