1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor evinde Sarıyer'i ağırlıyor
Pazarspor evinde Sarıyer'i ağırlıyor

Pazarspor evinde Sarıyer'i ağırlıyor

Lig'de kritik haftalara girilirken, Pazarspor zor bir virajda grubun güçlü ekiplerinden Sarıyer'i ağırlayacak. Müsabaka yarın (7 Şubat Pazar) Saat 13.00’de Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak.

A+A-

Pazarspor sahasında Sarıyerspor ile karşılaşacak. İlk yarının 3. hafta maçına çıkacak olan Mavi Beyazlı ekip,  geride kalan haftalar boyunca 1 maç eksiği ile topladığı 7 puanla son sırada yer alıyor.

sevki-tonyali-001.jpg

Kötü gidişe dur demek ve çıkışa geçmek için bu maçın çok önemli olduğunu söyleyen Teknik Direktör Şevki Tonyalı, “Mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bu müsabakada tüm taraftarlarımızı tribünlerde takımımızı desteklemeye bekliyoruz. Şimdi destek zamanı, şimdi tam destek zamanı. Zor bulduğumuz 2. Lig’i kolay kaybetmemek için tribünleri dolduralım ve 90 dakika boyunca takımımızı destekleyip baskımızı hissettirelim.” dedi.

pazarspor-007.jpg

Müsabaka yarın (7 Şubat Pazar) Saat 13.00’de Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum