1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor finali garantiledi
Pazarspor finali garantiledi

Pazarspor finali garantiledi

Pazarspor süper genç takımı bitime 1 hafta kala finallere yükselmeyi garantiledi. Pazar İlçe Stadın'da Orduspor ile karşılaşan Pazarspor maçı 5-1 kazandı.

A+A-

Naci GÜVEN - Deplasmanlı Süper Genç takımları arasında yapılan karşılaşmada Pazarspor, Orduspor’u 5–1 gibi net bir skorla mağlup ederek Finallere katılmayı garantiledi.
Pazarspor Süper Genç takımı, ligde aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye şampiyonası için bitime bir hafta kala Trabzonspor ve Akçaabat Sebatspor ile birlikte finale kalan üçüncü takım oldu.

STAT: Pazar İlçe
HAKEMLER: Abdullah Kalafat (***), Osman Tüfekçi (***), Oktay Usta (***)
PAZARSPOR: Vahit (***), Doğan (***), Bahadır (***), Serhat (***), Mehmet (***), Ali Osman (****), Emre (***) (dk 65 Can Morgül ***), Berk (***), Ali Özgür (***) ( dk 75 Feyyaz **), Mustafa (***) (dk 55 Can **), İhsan (****)
ORDUSPOR: Hamdi (*), Cemal Arslan (*), Cemal Işık (*), Celal (*), Anıl (*) (dk 46 Ferhat *), Aydın (*) ( dk 70 Hüseyin*), Okan (***), Caner (*) ( dk 46 Semih *), Hüsamettin (*), Erman (*), Tufan (*)
GOLLER:  Dk. 4 ve 15 İhsan, dk. 30 Emre, dk. 35 Ali Özgür, dk. 82 Can Morgül(Pazarspor), Dk. 32 Okan (Orduspor)

Mavi Beyazlı takımın Teknik direktörü Yüksel Yelkenci, son karşılaşmayı Cumartesi günü deplasmanda Arsinspor ile yapacaklarını belirterek, “Trabzonspor grubu lider olarak tamamlamayı garantiledi. Sıralamayı 2 ve 3. sırada tamamlayacak takımlar ise son maçların skorlarına göre netleşecek.

Arsin karşılaşmasından sonra 2 veya 3. sırada ligi tamamlayacağız. Cuma günü Trabzon’da çekilecek kuradan sonra guruplar belli olacak. Bu gurupta 8 takım arasına girecek olan ekipler daha sonra tur atlamaları halinde Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını kazanacaklar. Ben takımıma güveniyorum. Türkiye şampiyonasına katılacağımıza da inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum