1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor galibiyeti koruyamadı
Pazarspor galibiyeti koruyamadı

Pazarspor galibiyeti koruyamadı

Play Off şansını devam ettirmek için mutlak 3 puan hedefiyle İstanbul'da Erokspor'a konuk olan Pazarspor, ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği maçı 2-2 berabere tamamlayarak önemli bir fırsatı kullanamadı.

A+A-

Pazarspor İstanbul deplasmanında Play Off şansını sürdürmek için mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Erokspor maçından 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Maça çok iyi başlayan Pazarspor 45 dakika boyunca oyunda üstün olan taraftı. 
30. dakikada Soner’in ortasında Ozan ceza alanı içinde yarım vole ile topu kaleye gönderdi, ancak defans topu el ile keserek meşin yuvarlağın ağlara gitmesine engel olunca hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. 31. dakikada Penaltı vuruşu için topun başına geçen Emre, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skor ile bitecek derken 45. dakikada yine Soner orta sahadan aldığı topla Mehmet’i buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet, farkı ikiye çıkardı. 
İkinci yarıya toparlanarak iyi başlayan Erokspor, 55. dakikada defansın arasına atılan yüksek topa Efe’nin vuruşu ile farkı bire indirdi. 
Bulduğu gol ile umutlanan Erok beraberlik için yüklenmeye başladı. 
90. dakikada Erok kalecisi Mehmet Kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 
90+6. dakikada kaleciden seken topu iyi değerlendiren Alper skora eşitliği getirirken karşılaşma da 2-2 beraberlikle sona erdi.

Pazarspor galibiyeti kaçırırken 3 puana düşecek olan Play Off grubuna yükselme puan farkı da 5 oldu.

STAT: Esenler
HAKEMLER: Hasan Avcı, Arda Darcan, Tolga Atasoy
ESENLER EROKSPOR: Mehmet Doğan, Erhan Karayer, Rahmi Muhammet Akyazı, Muharrem Öner, Sinan Morgil, Melih Kabasakal, Efe Can Çölbekler, Alper Karaman, Berat Satılmış (dk.90 Özgün Köklü), Şahin Fıstıkcı (dk.89 Mustafa Emin Birinci), Eray Pazar
TEKNİK SORUMLU: Hikmet Sevim
PAZARSPOR: Ceyhun Demircan, Mehmet Ali Kıran, Gökalp Seçal, Samet Göker, Aykut Civelek, Maksut Birben, Muhammed Emin Balcılar, Soner Ergençay (dk.78 Mert Özmen), Mehmet Aytemiz (dk.62 Kadir Yılmaz Çelik), Ozan Karabacak (dk.90+4 Kazım Kopuz, Emre Gemici
TEKNİK SORUMLU: Ergün Aytekin
GOLLER: Dk.31 Emre Gemici (penaltı), dk.45 Mehmet Aytemiz (Pazarspor), dk.55 Efe Can Çölbekler, dk.90+6 Alper Karaman (Esenler Erokspor)
KIRMIZI KART: Dk.90 Mehmet Doğan (Esenler Erokspor)
SARI KARTLAR: Dk.30 Alper Karaman, dk.72 Eray Pazar, dk.74 Efe Can Çölbekler (Esenler Erokspor), dk.59 Mehmet Aytemiz, dk.72 Samet Göker, dk.80 Mert Özmen (Pazarspor)

KALAN MAÇLAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum